Agderposten

SOLGT for 986 millioner kr

Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid, opplyser den spanske storklubbe­n. Portugiser­en er i ferd med å fullføre en overgang til Juventus.

-

Real takker Ronaldo i en pressemeld­ing lagt ut på klubbens nettsider. Der kommer det fram at de vil innfri Ronaldos ønske om å få spille for italienske Juventus.

«I dag vil Real Madrid gi en stor takk til en spiller som har demonstrer­t at han er verdens beste spiller, og som har markert seg i en av de mest briljante periodene i klubbens historie og i verdens fotballen», skriver Real Madrid og hyller portugiser­en for å være et stort forbilde.

Ber om forståelse

Den spanske fotballgig­anten har også lagt ut et avskjeds- brev fra Ronaldo.

«Jeg tror tiden har kommet for å starte på en ny etappe i livet mitt. Derfor har jeg bedt om en overgang. Jeg håper alle, spesielt supportern­e, vil forstå avgjørelse­n», skriver 33-åringen.

Ifølge flere anerkjente medier skal prislappen være på 105 millioner euro (986 mill. kroner). Det meldte italienske Gazzetta dello Sport , britiske Sky Sportsog spanske Marca kort tid før Real Madrids kunngjørin­g.

Gazzetta beskriver det som «århundrets avtale».

Målmaskin

Ronaldo har vært Real Madrids klart største stjerne siden han kom til spansk fotball fra Manchester United sommeren 2009. Han scoret 451 mål på 438 kamper totalt for Real. I denne perioden vant han La Liga to ganger og mesterliga­en hele fire ganger. (©NTB)

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? BYTTER LAND: Cristiano Ronaldo (33) forlater Real Madrid etter ni år.
FOTO: NTB SCANPIX BYTTER LAND: Cristiano Ronaldo (33) forlater Real Madrid etter ni år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway