Agderposten

BURSDAGER

-

Gratulerer så mye til skatten vår Theodor som ble 1 år 27. juni. Dette året har gått så fort! Du er en fantastisk gutt og det er så gøy å se deg vokse opp. Mamma og pappa elsker deg!

Vår gode, flinke og snille Jonah August Stoveland fyller 10 år i dag! Gratulerer med dagen fra mamma, pappa, Jacob Bertin og John Nathaniel!

Gratulerer med 12 årsdagen 11. Juli skjønneste gullet vårt Eline Gjennestad Skår. Super storesøste­r, kusine, niese og barnebarn. Vi er veldig glad i deg. Klemmer fra familien på Tromøy og i Kristiansa­nd.

Idag fyller endelig vår flotte jente Mia Løvberg Hansen 5 år! Du er en fantastisk jente og sprer glede til alle rundt deg. Vi er veldig glad i deg! Gode klemmer fra Nora, mamma og papp.

Den flotte go’gutten vår Niels Vollan Christians­en fyller 7 år i dag 11. juli. Vi gratulerer! Masse hilsener fra mamma, pappa, Maria, Anne, Besta og Mor.

Vi vil gratulere vår store skolegutt Lukas Irgens Væting med 6-årsdagen i dag 11-juli. Gleder oss til feiringen. Masse hilsener fra farmor og farfar.

Gratulerer så mye med 7-års dagen 12. juli vår kjære Madelen Aspenes Tollefsen! Du er alltid blid og glad, og vi er så glad i deg. Hilsen Sondre, mamma, pappa og Neo.

Gratulerer så mye med dagen lille gullklumpe­n vår, Christian Heia Øynes.

Veldig glad i deg, klem fra mamma og pappa.

Hipp hipp hurra for Lukas. Endelig 6 år og skolegutt. Masse klemmer fra mamma og pappa. Hipp hurra for Vanessa Mogan Fidje som fyller 5 år idag. Du er en jente med vilje av stål som sjarmerer oss alle. Bestemor og bestefar ønsker deg en fin dag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway