Agderposten

Proffe skatere og blide kunder i byen

Kveldsåpen­t sørget for mye folk i byen og skaterne lagde proft show hvor lokale også imponerte.

- Tore Ellingsen toel@agderposte­n.no

Norges-eliten i skateboard var tilbake i Arendal og sørget for en oppvisning på Sam Eydes plass som fikk publikum til både å holde pusten før applausen runget etter triksene som ofte gikk bra, men av og til var det naere på at det gikk galt også.

Det var som en del av Arendal Bys kveldsåpen­t at skaterne kom, og under showet fortalte de om de ulike triksene som nok inspirerte de lokale utøvere som fikk prøve seg etterpå.

Der var det også mange som imponerte, men den desidert yngste av dem, 10 år gamle Lars Dose, tok både tredjeplas­sen i konkurrans­en og fikk skikkelig applaus der han fryktløst satte ut fra rampene.

Tøffe var også Ville og Hjalmar Menne, Storm Ekeberg Lauvdal og Kristian Sodefjed Hansen som lå på rampen da Vi duc Truong hoppet over.

Svaert fornøyde

Dette er fjerde torsdagen med kveldsåpen­t i sommer, og både forretning­sdrivende og kunder er fornøyd med ordningen.

Det var mye folk i byen utover kvelden, og mange gjorde nok som Torill og Edel Amanda Øiongen som fortalte at de hadde benyttet dagen så stranda, og så var det veldig greit å gå i byen på kveldstid.

– En veldig grei ordning, vi skal nok vaere her en stund utover kvelden, mente Torill Øiongen da Agderposte­n traff dem i forretning­en Wenche`s i gågata.

– Ikke skremt av varmen

Der var innehaver Anita Hegerlund svaert fornøyd med pågangen fra kundene.

– Varmen har ikke skremt vekk folk fra byen, det har vaert jevnt i hele sommer, men i dag har det vaert svaert mye folk. At salget begynte i dag, og at det er kveldsåpen­t, har nok bidratt til det. Det er dessuten så mye liv i byen og trivelig med gatemusika­nter som spiller her ute, dette hjørnet er litt samlingspl­ass, mente en fornøyd innehaver.

Hun syntes det er passelig å holde åpent til klokken 22, de merker at etter det tidspunkte­t blir det mindre folk.

– Bare greit å kveldsjobb­e

Hos Brekke Sport kunne Harald Berg fortelle det samme.

– Det er mye folk i byen, dette er veldig bra, og det gjør ingenting om vi må jobbe utover kvel-

den. Det er så fint når det er så mye folk her. Nå om sommeren går det blant annet i redningsve­ster, treningstø­y og jobbesko, forteller Berg.

Brødrene Ulrik og Magnus Nygaard var blant de mange kundene i butikken da Agderposte­n var innom, og de var interesser­t i å se på nye tennisrack­eter.

 ??  ?? TØFFE: Vilje Menne, Hjalmar Menne, Storm Ekeberg Lauvdal og Kristian Sodefjed Hansen venter på at Vi duc Trong skal hoppe over dem.
TØFFE: Vilje Menne, Hjalmar Menne, Storm Ekeberg Lauvdal og Kristian Sodefjed Hansen venter på at Vi duc Trong skal hoppe over dem.
 ??  ?? NESTEN GALT: Selv proffene kan feile, her går det neste galt for Keven Baekkel.
NESTEN GALT: Selv proffene kan feile, her går det neste galt for Keven Baekkel.
 ??  ?? MANGE TRIKS: Nicholais Hansen var blant utøverne som hadde mye å by på, og publikum som satt naermest rampen måtte vaere obs.
MANGE TRIKS: Nicholais Hansen var blant utøverne som hadde mye å by på, og publikum som satt naermest rampen måtte vaere obs.
 ??  ?? LUFTIGE SVEV: Nicholais Hansen i svevet, Vi duc Truong og Michael Sommer venter på rampen. Publikum fikk se utøvere p
LUFTIGE SVEV: Nicholais Hansen i svevet, Vi duc Truong og Michael Sommer venter på rampen. Publikum fikk se utøvere p
 ?? FOTO: TORE ELLINGSEN ?? å et svaer høyt nivå som imponerte publikum på Sam Eydes plass.
FOTO: TORE ELLINGSEN å et svaer høyt nivå som imponerte publikum på Sam Eydes plass.
 ??  ?? IMPONERTE: Yngste lokale deltaker var Lars Dose (10) som satte utfor uten frykt og med imponerend­e teknikk.
IMPONERTE: Yngste lokale deltaker var Lars Dose (10) som satte utfor uten frykt og med imponerend­e teknikk.
 ??  ?? LOKALE VINNERE: F.v.: Eirik Moberg (20) Lars Dose (10) og Sebastian Løvdal (18) kom henholdsvi­s på andre, tredje og første plass.
LOKALE VINNERE: F.v.: Eirik Moberg (20) Lars Dose (10) og Sebastian Løvdal (18) kom henholdsvi­s på andre, tredje og første plass.
 ??  ?? TENNIS: Ulrik (t.v.) og Magnus Nygaard får råd om tennisrack­eter av Harald Berg hos Brekke Sport.
TENNIS: Ulrik (t.v.) og Magnus Nygaard får råd om tennisrack­eter av Harald Berg hos Brekke Sport.
 ??  ?? FØRST STRAND, SÅ BY: Anita Hegerlund ekspederer Toril og Edel Amanda Øiongen som valgte stranden på dagen og byen på kvelden.
FØRST STRAND, SÅ BY: Anita Hegerlund ekspederer Toril og Edel Amanda Øiongen som valgte stranden på dagen og byen på kvelden.
 ??  ?? KNALL OG FALL: Slik kan det også gå, her lander Nicolais Hansen.
KNALL OG FALL: Slik kan det også gå, her lander Nicolais Hansen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway