Agderposten

– Hit kan alle komme

Ørjan Trøder mener han har verdens beste sommerjobb i Tjennapark­en i Tvedestran­d.

- ▶ Karoline Nerdalen Darbo karoline.nerdalen.darbo@agderposte­n.no

Her jobber han for frivilligs­entralen i sommer, hvor han jobber med å låne ut gratis utstyr til badegjeste­ne. Ørjan Trøder

– Det aller beste er at absolutt alt er gratis. Det gjør at alle har mulighet til å komme hit og vaere med på noe. I tillegg syns jeg selv at det er veldig gøy i badeparken, noe som vil si at dette er gøy for absolutt alle aldre. Men det er tungt, og gir veldig god trening for både liten og stor!

Hva er den vakreste plassen i kommunen din, Tvedestran­d?

– Det er en plass som heter Bertnes, der liker jeg meg veldig godt. Jeg pleier å ta en tur bort der og bade i saltvann og bare nyte naturen rundt der litt. Vi er veldig heldige som har mange sånne fine steder i Tvedestran­d. Hvis du hadde vaert ordfører i Tvedestran­d, hva er det første du ville gjort da?

– Det første jeg vill ha gjort er å lage et utendørs treningsan­legg her ved Tjenna. Jeg har faktisk snakket med mange om det, og det er mange som syns det hadde vaert veldig gøy. Det hadde også vaert bra for ungdommer i Tvedestran­d, hvor de kan få noe å gjøre.

Hvem ville du tatt med deg til en øde øy, og hvorfor?

– Da ville jeg tatt med meg ei venninne som heter Maria. Det er fordi jeg trives veldig godt sammen med henne. Hadde hun vaert brukelig på en øde øy?

– Eh ... Nei.

Hvilken kjendis ville du spist middag med?

– Will Smith. Han virker så hyggelig og morsom.

 ??  ?? FRIVILLIGH­ETSSENTRAL­EN: Ørjan Trøder jobber for Tvedestran­d frivilligs­entral i sommer, og syns det er gøy å få lov til å møte og snakke med så mange forskjelli­ge mennesker i løpet av en dag. Han mener det aller beste er at badeparken er gratis og tilgjengel­ig for alle.
FRIVILLIGH­ETSSENTRAL­EN: Ørjan Trøder jobber for Tvedestran­d frivilligs­entral i sommer, og syns det er gøy å få lov til å møte og snakke med så mange forskjelli­ge mennesker i løpet av en dag. Han mener det aller beste er at badeparken er gratis og tilgjengel­ig for alle.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway