Agderposten

– Har erkjent erstatning­splikt

Kommunikas­jonssjef i Gjensidige forsikring, Arne Voll, forklarer at skadene som har blitt påført husene til Eva Paulsen, er skader som lar seg reparere.

-

Arne Voll har sett naermere på saken til Eva Paulsen. Han forklarer at det er en kompleks sak i seg selv.

– Vi har mottatt en mail fra advokaten som har gitt oss frist til 1. august for tilbakemel­ding, noe vi vil imøtekomme. Vi vil også ta kontakt med advokaten over helgen for naermere dialog, sier han.

Kommunikas­jonssjefen forklarer at skadene som ble påført huset av flommen i oktober i fjor høst, er skader som lar seg reparere, og at Gjensidige derfor har erkjent erstatning­splikt for skadene som flommen påførte bygningen.

Mellomtitt­el

Eva Paulsen sin advokat, Magne Olsen, påpeker at Tvedestran­d kommune ikke vil tillate at bygninger gjenoppfør­es, og at Paulsen vil bli påført et svaert stort tap.

– Lovverket er nå også endret (på grunn av de store flommene siste år), slik at man nå skal få fullt oppgjør dersom kommunen ikke tillater gjenoppfør­ing, fastslår advokaten.

Kommunikas­jonssjef i Gjensidige viser til at den nye loven trådte i kraft for sent for Eva Paulsen sitt tilfelle:

– Lovverket som advokaten viser til trådte i kraft 01.01.2018. Vi må derfor forholde oss til gjeldende lovverk og vilkår på skadetidsp­unktet, sier han.

Beklager uklar kommunikas­jon

Selv om han ikke vil utdype stort mer, er han lei seg for usikkerhet­en som har oppstått hos Eva Paulsen etter at skaden hadde skjedd.

Det er nå hele ni måneder siden flommen førte til at husene på Fosstveit ble ødelagt og ubeboelige. Det er også tre måneder siden Paulsen og hennes advokat har fått kontakt med Gjensidige.

– Vi beklager at kommunikas­jonen mellom oss og kunden har vaert noe uklar og at dette har dratt noe ut i tid, svarer kommunikas­jonssjef i Gjensidige.

 ??  ?? OKTOBER 2017: Slik så det ut da elva fosset gjennom husene til Eva.
OKTOBER 2017: Slik så det ut da elva fosset gjennom husene til Eva.
 ??  ?? BEKLAGER: Kommunikas­jonssjef i Gjensidige, Arne Voll.
BEKLAGER: Kommunikas­jonssjef i Gjensidige, Arne Voll.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway