Agderposten

Nytt dekke skal skremme motstander­ne

Nå er ØIF Arendal for fullt i gang med sesongoppk­jøringen, og det på nytt gulv. Mandag ble nemlig det røde og svarte gulvdekket rullet ut i Sør Amfi, og alle var imponert.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Det ser veldig kult ut. Godt å endelig se det. Dette kommer til å bli en overraskel­se for mange, sa Josip Vidovic til Agderposte­n mandag ettermidda­g.

Også ØIF-trener Marinko Kurtovic var positiv til gulvdekket, som skal brukes i alle hjemmekamp­ene i serien.

I europacupe­n må det gamle blå dekket rulles ut.

– Det er fantastisk. Dette skal vaere en fryktet hall. Det er magisk, og det å gjøre noe annerledes skaper interesse, sa Kurtovic.

Det nye gulvet ble rullet ut på formiddage­n, og kun timer senere fikk ØIF-spillerne prøve det ut for første gang.

Det var også den første samlede økten for laget etter sommerferi­en.

– Det har vaert godt med litt fri, komme seg litt bort fra håndballen og treffe gamle venner i Kroatia. Men nå er det godt å vaere tilbake også, la Vidovic til, og var klar på at formen er helt topp, etter at han slet med skader siste halvdel av forrige sesong.

Mannsterke

ØIF-trener Marinko Kurtovic var svaert godt fornøyd med oppmøtet på lagets første trening etter sommeren.

For et år siden var situasjone­n en helt annen.

– Det betyr utrolig mye å få jobbe med hele gruppen med hvordan vi skal stå defensivt, hvordan vi skal angripe. Rett og slett hvordan vi skal spille håndball, sa Kurtovic.

– Og vi har en veldig fin blanding mellom unge og eldre spillere i troppen. Det viser at vi som klubb gjør noe riktig. Og det er så fint å se hvordan de eldre tar hånd om ungguttene og hjelper dem, la han til.

Kun fire spillere deltok ikke på mandagens trening, der det kun var svenske Martin Lindell som sto over grunnet skade.

– Blir bedre for hver trening

– I fjor hadde vi veldig mange skader, ja, så det ser veldig mye bedre ut nå. Nå skal vi bli bedre for hver trening, mente Vidovic, og la til:

– Det ble en voldsom belastning på fem-seks spillere i fjor som nesten spilte alt på høsten. Så det blir en del lettere for Marinko i år. Det betyr mye at vi kan vaere så mange på trening nå, så vi kan legge et godt grunnlag for sesongen.

 ??  ??
 ??  ?? FORNØYD: Josip Vidovic likte godt å ha det nye gulvet på plass i Sør Amfi. - Det ser veldig kult ut, mente han etter endt treningsøk­t mandag.
FORNØYD: Josip Vidovic likte godt å ha det nye gulvet på plass i Sør Amfi. - Det ser veldig kult ut, mente han etter endt treningsøk­t mandag.
 ??  ?? SPEIDER: Marinko Kurtovic og Luka Panza følger med.
SPEIDER: Marinko Kurtovic og Luka Panza følger med.
 ??  ?? NYTT: Det nye gulvet ble lagt mandag formiddag.
NYTT: Det nye gulvet ble lagt mandag formiddag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway