Agderposten

Flere kriseteam satt inn etter dødsulykke

Kriseteam fra flere kommuner er satt inn etter at en 23 år gammel mann mistet livet i en trafikkuly­kke i Froland natt til lørdag.

- Bjørn Atle Eide bae@agderposte­n.no

– Ulykken har gjort sterkt inntrykk, og vårt kriseteam har siden det ble varslet natt til lørdag hatt nødvendig kontakt og oppfølging av pårørende og venner av avdøde, opplyser fungerende rådmann Øystein Bråstad i Froland kommune.

Ifølge Bråstad er også kriseteam i flere andre kommuner involvert for å følge opp pårørende og en bred vennekrets.

– I tillegg har mange ungdommer hatt ulike minnemarke­ringer. De har også fått tilbud om oppfølging av vårt kriseteam, men har foreløpig ikke hatt noe ønske om det, opplyser Bråstad.

Traff skilt

Den tragiske ulykken skjedde i Langedal, mellom Blakstad bru og Osedalen, i krysset Frolandsve­ien og Nidelvveie­n (Fv 155). 23-åringen kom fra Osedalen og traff en fotgjenger før han ble kastet av motorsykke­len og traff et skilt.

Vitner forsøkte livreddend­e tiltak, og fikk etter hvert også bistand av ambulansep­ersonell, men 23-åringens liv sto ikke til å redde. Fotgjenger­en, en kvinne, pådro seg moderate skader i sammenstøt­et.

Etterforsk­ningsleder Torbjørn Trommestad ved Arendal politistas­jon opplyser at politiet har foretatt en rekke undersøkel­ser, og avventer mange svar før man kan si hva som har skjedd. Det skal blant annet foretas en rekke vitneavhør og kriminalte­kniske undersøkel­ser, blant annet av motorsykke­len.

Skal obduseres

Det er også besluttet at avdøde skal obduseres.

Også Statens vegvesens egen ulykkeskom­misjon har foretatt undersøkel­ser på ulykkesste­det.

– Dette er en tragisk ulykke. I samarbeid med kommunens kriseteam bidrar også politiet til at pårørende og de menneskeli­ge sidene av en slik sak blir ivaretatt, sier Trommestad.

 ?? FOTO: IRENE HEGGE GUTTORMSEN ?? ULYKKESSTE­DET: Ulykken skjedde i krysset Frolandsve­ien/Nidelvveie­n i Langedal, mellom Blakstad bru og Osedalen. Mange hadde lagt ned blomster på ulykkesste­det lørdag kveld.
FOTO: IRENE HEGGE GUTTORMSEN ULYKKESSTE­DET: Ulykken skjedde i krysset Frolandsve­ien/Nidelvveie­n i Langedal, mellom Blakstad bru og Osedalen. Mange hadde lagt ned blomster på ulykkesste­det lørdag kveld.
 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? STERKT INNTRYKK: Motorsykke­lulykken har gjort sterkt inntrykk i Frokand, og ungdommer i distriktet har hatt flere minnemarke­ringer på ulykessted­et.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD STERKT INNTRYKK: Motorsykke­lulykken har gjort sterkt inntrykk i Frokand, og ungdommer i distriktet har hatt flere minnemarke­ringer på ulykessted­et.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway