Agderposten

Er ytringsfri­heten satt under press?

Det er med glede jeg leser innleggene av Dag Eriksen på Fevik. Han er en modig mann,eller hva? Det å skrive om Israel med klare ord eller homofili på Bibelens grunn,burde da ikke vaere noe en skulle vaere modig for å skrive, eller hva?

- John Aage Johnsen

Er det blitt slik at ytringsfri­heten er under press og og at Bibelens sannheter ikke skal komme til uttrykk? Det er faktisk betimelig med et varsko!

Dr.Timothy Dailey er en kjent forfatter som har kommet med uttalelser som bør vaere gjenstand for ettertanke.Han har observert en skremmende utvikling. En høyt dekorert brannsjef, Kelvin Cocran, drev på fritiden med et forlag og utgav en bok til oppmuntrin­g for kristen ungdom at homofili strider mot bibelens syn.

Det resulterte i først suspenderi­ng,så fikk han sparken. En baker som ikke ville bake kake til et homobryllu­p,ble ilagt en bot på mange titals tusen dollar.

Det kan da ikke vaere en slik utvikling vi ønsker? Eller er det tegn som tyder på at vi går i den retning? Som Dag Eriksen skrev,er det viktig å presisere at homofili er unormalt. Folk som av ulike årsaker er unormale, skal vi selvsagt ta vare på.

Vi er da ikke mindre glad i disse menneskene, det er ikke her problemet ligger. Vi har vår fantastisk­e bok,bibelen, som våre røtter er forankret i. Det er flott når kristenfol­ket samles til sommerstev­ner i hele landet og i en veldig mengde! Vi er et velsignet land og folk,la oss ta vare på det.

Bibelen oppfordrer oss til også å velsigne Israel,det er flott å vite at det blir praktisert på de mange stevner rundt om i landet.

En fortsatt god sommer til alle!

 ??  ?? HOMOFILI: Artikkelfo­rfatteren roper et varsko når det gjelder ytringsfri­heten i homofilide­batten. Illustrasj­onsfoto: NTB Scanpix
HOMOFILI: Artikkelfo­rfatteren roper et varsko når det gjelder ytringsfri­heten i homofilide­batten. Illustrasj­onsfoto: NTB Scanpix

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway