Agderposten

Uansvarlig­e politikere

Leketøyet vannskuter som mange nå kjøper seg og foreldre kjøper til sine barn er farlige, det har flere dødsfall i det siste vist oss.

- Eldrup Andreas Hansen

Etter min mening tjener politikere uten ansvar politisk anerkjenne­lse og popularite­t for denne ”friheten”. Dette koster mange mennesker livet, eller de får livet ødelagt.

Jeg bor i sjøkanten hvor det er 5 knop, saerlig 4 vannskuter­e kjører frem og tilbake veldig fort og ofte er det to på. Også andre båter har stor fart. Jeg tror disse menneskene og andre som kjører fort, ikke vet hva knop er. De tror vel det er noe de skal ha brun saus og poteter til.

Hvor mange mennesker må miste livet eller bli uføre før de uansvarlig­e politikern­e blir tvunget til å gå av?

Jeg har vaert trener for Arendal og Omegn Helsesport­slag siden 1973 og jeg har tatt initiativ til og utvikle de fleste helsesport­slag i Aust Agder. Vi har hatt mange funksjonsh­emmede i våre rekker, som hadde vaert uheldige på motorsykke­l. Det ville jeg ikke skulle skje i Flosta, derfor etablerte og ledet jeg Flosta Trialklubb fra start og i 10 år, der jeg nå har kafe. Det mener jeg er veien å gå.

Det vannsporte­n trenger er avgrensede tilrettela­gte idrettsanl­egg hvor alle kan trene og føle seg sikre og trygge.

Med slike ”lykkejeger­e” av politikere, som får gjennomsla­g for å tilrettele­gge aktivitete­r som tar liv på vann, vil de sikkert også tillate motorsykle­r som trial, cross og langbanesy­kler på våre veier. Det er vel bare et tidsspørsm­ål.

 ??  ?? NTB Scanpix ILLUSTRASJ­ONSFOTO:
NTB Scanpix ILLUSTRASJ­ONSFOTO:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway