Agderposten

Har østerriker på prøvespill

Arendal-trener Steinar Pedersen vil sjekke ut keeperen Alexander Strobl de neste dagene.

- Elisabeth Grosvold redaksjone­n@agderposte­n.no

Steinar Pedersen har selv via sitt kontaktnet­t fått opp den 25 år gamle østerriker­en Alexander Strobl som for tiden er bosatt i Saltzburg.

Den 193 centimeter høye keeperen bekrefter at han for tiden er klubbløs, og gjerne kunne tenke seg en kontrakt hos Arendal. Siste klubb han hadde kontrakt med var tyske 1860 Munchen.

– Jeg har spilt fotball så lenge jeg kan huske, og startet først som spiss før jeg ble keeper da jeg var rundt 15 år. Det gjør at en av mine styrker er godt fotarbeid, noe som er mer og mer viktig som keeper, i tillegg til å stoppe baller da, sier Strobl til Agderposte­n.

Keepertren­er Bjørge Fedje er fornøyd med det han har sett så langt. Steinar Pedersen forteller at keeperen blir med på treningene frem til fredag.

– Først og fremst må vi bruke disse dagene på å se om han er noe for oss, se hvem han er og om han passer inn. Blir det slik at han blir en del av laget så vil konkurrans­e på treningene vise hvem som blir førstekeep­er, sier Pedersen.

– At det er Alexander vi ser på er fordi at vi har blitt anbefalt å se på han. Han er bra, vokst opp i gode miljøer, blitt skolert på en bra måte, er robust, har en bra høyde - så nå må vi bruke dagene på å laere han å kjenne, legger han til.

En annen på prøvespill er en ung kantspille­r fra Tønsberg som heter Conrad Wallem (18).

Unggutten har gjort det bra i 3. divisjon for Tønsberg Ballklubb, og det sies at han har vaert i Strømsgods­ets søkelys, men valgte å fortsette i Tønsberg.

– Han er en vi kikker på fordi han kanskje kan gi oss en litt ulike ferdighete­r på kantposisj­on, sier Pedersen.

Videre så bekrefter han at Balal fremdeles er med å trener med laget, men at han var syk onsdag.

– Da jeg tok over som trener så var han allerede med her og trente. Han har gjort et positivt inntrykk, og avtalen er at vi skal ha han her i en periode fremover, så får vi konkludere med hvordan vi velger å gjøre etterhvert, sier treneren.

 ??  ?? JAKTER KONTRAKT: Østerriksk­e Alexander Srtobl viser seg frem på Arendal-trening.
JAKTER KONTRAKT: Østerriksk­e Alexander Srtobl viser seg frem på Arendal-trening.
 ??  ?? PÅ PRØVESPILL: Conrad Wallem (18) tester seg i Arendal.
PÅ PRØVESPILL: Conrad Wallem (18) tester seg i Arendal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway