Agderposten

BURSDAGER

-

Hurra for verdens beste Eivind! Vi gleder oss til å feire deg på gården. Vi er stolt over å ha en slik kreativ, fantasiful­l og hjertevarm gutt. 4 år! Hjerteklem fra pappa og mamma.

I dag fyller vår store sjarmør Leonard 5 år! Gleder oss masse til å feire deg! Du er en flink storebror og en god venn Leonard, og vi er stolte og uendelig glad i deg. Stor klem fra lillesøste­r Ellinor, mamma, pappa og Luna.

Hipp hipp hurra for gutten vår Jonas Røed Haaland som fyller 7 år den 14.8. Gratulerer masse med dagen. Klem fra bestemor og bestefar og tante.

Gratulerer så mye med 10-årsdagen din Kevin. Vi er utrolige stolte av deg og er super glad i deg. Klem fra mamma, pappa, Pia, Fredrik, Theodor og Elvina.

I Grimstad bor en snill og flink gutt som heter Jacob Olsen Hamre. På tirsdag blir han 4 år og får masse gratulasjo­ner fra mormor på Rannekleiv.

Hipp hurra! I dag fyller vår skjønne snuppe Emma 10 år. Du er ei fantastisk jente som sprer masse humor og glede. Du er omtenksom, hjelpsom og snill. Vi er så glade i deg. Klem fra Ariel, mamma, pappa og resten av familien.

Gratulerer så mye med 10-års dagen den 14. august gode og humørfylte Aksel Frøyshol Kristianse­n. Du er en herlig gutt og vi er så stolte av deg og veldig glade i deg. Store klemmer fra Elise, Lizzy, mamma og pappa. Herlige, gode og morsomme

Matheo fyller 8 år i dag. Vi er utrolig glad i deg. Mange klemmer fra mamma, pappa og Malin.

Hipp hurra for

Adrian som alt er blitt 7 år! Stor bursdagshi­lsen fra Jonas, mamma og pappa. Vi ønsker å gratulere vår morsomme, kjaerlige, sprudlende, sjarmerend­e og fantastisk­e gutt, Tobias Tveit, med 10-årsdagen idag! Du er god som gull, og vi digger deg for den du er! De beste ønsker for dagen og fremtiden får du fra mamma, pappa, Ida, Sara og Susi! Resten av familien hilser også.

Signe Bjørkenes Christians­en på Fevik blir 12 år tirsdag 14. august. Vi gratulerer med dagen. Gøy med bløtekakef­est på Narestø. Lykke til i ny skole- og turnsesong. Masse hilsener fra mor og bestefar på Narestø.

Vi gratulerer vår verdens beste Pia med 9-årsdagen. Du er en flink og snill jente som vi er utrolig stolt av og glad i. Klem fra Emil, Lise, pappa og mamma.

Vår lille sjarmør Erik Gauslå Stiansen fyller 3 år 13. august. Mor og Faer håper du får en superfin bursdag.

Vår snille, gode gutt, Maic Abraham Mortvedt-Matre fyller 6 år i dag! Tenk at du er skolegutt og seksåring på en gang! Hipp hurra! Vi gleder oss til å feire deg. Varme klemmer fra mamma, Kenneth, Nicolay, Mali Karina og Anna Malena.

Solstrålen og skolejenta vår Hermine Bjønness

Tallaksen fyller 6 år 14. august. Du er en blid og herlig jente som vi er utrolig glade i. Du er omtenksom, gøyal og klok og en snill lillesøste­r. Klemmer fra Phillip, William, mamma og pappa.

Hurra for beste Elisa Lavik

Haaland, som var 10 år 12. august. Vi er kjempeglad i deg, hilsen Jonathan, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway