Agderposten

Til Arendal på 1–2–3

Arendal Fotball signerte tre spillere på rappen i noen hektiske ettermidda­gstimer på Deadline Day. I dag blir også en keeper klar, opplyser hovedtrene­r Steinar Pedersen.

- ▶ Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Den danske målvakten Mikkel Hasling er på vei til å bli Arendal-spiller, opplyste hovedtrene­r Steinar Pedersen til Agderposte­n rundt klokka 21 i går.

– Vi har gjort de vurderinge­ne vi skal. Han har vaert på trening kun i dag. Dette vil gå i orden. Det handler om praktiske årsaker og henger sammen med at det er en internasjo­nal overgang, sa Pedersen.

Hasling (26) spilte sist i Hvidovre som nå er i dansk 1. divisjon.

Dermed blir det ikke kontrakt til målvakten Alexander Strobl fra Østerrike i denne omgang.

25-åringen gjennomfør­te flere treninger med Arendal.

Andrekeepe­r Jostein Aaland er i pappapermi­sjon i høst. I de siste kampene har Arendal hatt juniorkeep­eren Eirik Langemyr på benken i 2. divisjon.

Tre kantspille­re

Arendal Fotball skrev i går kontrakt med hele tre kantspille­re – Stian Michalsen (avtale ut 2019), Conrad Wallem (ut 2020) og Balal Arezou (ut 2018).

Arezou og Wallem har også trent med Arendal i det siste.

– Vi har fått spillertyp­er vi har tro på. Vi trenger konkurrans­e og valgmuligh­eter, kommentere­r Steinar Pedersen.

Stian Michalsen har for det meste spilt for Vikings andrelag denne sesongen. Han står med 7 kamper for A-laget i 1. divisjon i 2018, men det har bare blitt 127 minutter totalt der. 21-åringen har åtte aldersbest­emte landskampe­r på G16 og G18-nivå.

– Han har et stort potensial som vi sammen skal få ut. Han har bra fart og god en mot en. Han har også vaert innom spissplass­en, sier Pedersen.

Balal Arezou vender tilbake

til Arendal etter blant annet proffhold i India, landslagss­pill for Afghanista­n og nå senest klubbspill for Asker i 2. divisjon.

Spilte for Grane og FKA

29-åringen har spilt også for Grane og FK Arendal.

– En spiller med offensive kvaliteter som kan bekle flere posisjoner, sier Pedersen.

Korttidsav­talen henger sammen med at Arezou har vaert litt skadeplage­t, og at han skal inn i sivil jobb.

Conrad Wallem (18) har scoret fire mål på 14 kamper for FK

Tønsberg i 3. divisjon i år.

– En veldig spennende ung gitt. Med en riktig hverdag og påvirkning vil han kunne ta et nytt nuvå. Han har ferdighete­r og en bra skalle, sier Steinar Pedersen som forteller at andre klubber var med i jakten på underskrif­ten til 18-åringen.

Av de fire nye spillerne, inkludert Hasling, er det kun Wallem som Arendal betaler penger til klubb for (utdannings­kompensasj­on, ifølge Pedersen.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD OG ARENDAL FOTBALL ?? TRIO I BOKS: Conrad Wallem (t.v.), Stian Michalsen (her med trener Steinar Pedersen) og Balal Arezou har skrevet kontrakter med Arendal Fotball i 2. divisjon.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD OG ARENDAL FOTBALL TRIO I BOKS: Conrad Wallem (t.v.), Stian Michalsen (her med trener Steinar Pedersen) og Balal Arezou har skrevet kontrakter med Arendal Fotball i 2. divisjon.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway