Agderposten

Rolig i Jerv før fristen

-

▶ FOTBALL: I motsetning til hos Arendal var det stille på klubbkonto­rene til Jerv på Levermyr i går.

– Det er ingenting som skjer her. Vi har gjort ganske mye. Det er ganske lenge siden sist det var så mange utskiftnin­ger i sommervind­uet. Vi er strålende fornøyd med stallen nå, med god dekning på de fleste plasser, sa daglige leder Christophe­r Mac Connacher.

Mandag ble spissen Sean Ugo Okoli klar for Jerv.

FK Jerv har også behandlet et bud på naer millionen for høyrebacke­n Brice Wembangomo fra en eliteserie­klubb.

– Ting var ikke helt i boks. Det ligger an til at jeg blir i Jerv iallfall ut sesongen. Det er ingen nedtur, bedyret Wembangomo som har avtale med Jerv ut 2019.

PS: Starts sportslige leder TorKristia­n Karlsen bekreftet overfor fvn.no at klubben hadde lagt inn en «konkret henvendels­e» på Ventspils-spissen Adeleke Akinyemi, men en mulig overgang var ikke bekreftet før vår deadline.

Grimstad kan bli en kandidat til å avholde NM i sommerrall­y neste år, men det forutsette­r at arrangøren først søker om å oppgradere statusen. – Vi har reelle tanker rundt dette og har diskutert ideen med representa­nter for NBF (Norges Bilsportfo­rbund). Men først må vi gjennomfør­e årets løp og trekke noen erfaringer, sier Kjetil Faye Lund Kjetil Faye Lund, leder i sportskomi­teen i KNA Aust-Agder, i en mail til Agderposte­n.

Årets Rally Grimstad finner sted lørdag 25. august.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway