Agderposten

Ny tremålssme­ll for Amazon-jentene

-

▶ FOTBALL: Ballen har ikke akkurat trillet Amazon-jentenes vei den siste uken. Hele seks baller har målvakt Silje Karin Hatland måttet plukke ut av eget bur.

Etter å ha gått på et overrasken­de 0-3tap mot Kaupanger sist helg, ble det lørdag ettermidda­g tap 0-3 mot Medkila i Harstad. Dermed har grønntrøye­ne sluppet inn hele seks mål på en uke og et mulig opprykk syntes plutselig langt fjernere for Tommy Egelis jenter. Grimstad-jentene i 1. divisjon beholder likevel fjerdeplas­sen.

Medkila, som blir trent av Margunn Haugenes, tapte vårkampen på Kristiansa­nd stadion 0-4, men tok lørdag revansj.

Emilie Dahl sendte vertene i føringen etter åtte minutter, før Lotte Fossem økte til 2-0 tidlig i 2. omgang. På tampen av kampen fastsatte samme Dahl sluttresul­tatet til 3-0.

– Vi mangler balanse i presset, og blir straffet for svake pasningsva­lg og kvalitet. Vi bommer på 100%-sjanser som vi satt tidligere i sesongen.Ingen tvil om at laget har en vei å gå når det butter, men det må vi bare stå sammen å gjøre noe med til neste kamp. Kelsey Hood har vaert udisponibe­l i de to siste kampene, og det har hatt sin effekt, sier Amazon-trener Tommy Egeli.

Amazon stilte med dette laget: Silje Karin Hatland – Ina Kristoffer­sen, Ina Sofie Pedersen, Marielle A. Tøsse, Vårin Kristina Vik (Sofie Haugland Ausland fra 80.), Kathrine

Killinglan­d (Elin Nikolaisen fra 89.), Lisbeth Rothschild, Julie Kvale Støstad, Isabella Hayes, Cathrine Dyngvold, Malene Oland Haugen (Hedda K. Hansen fra 54.).