Agderposten

Hvor er demokratie­t?

Når homobevege­lsen (LHBT= lesbiske, homofile, bifile og transer / FRI) sier «Hopp», så hopper både ledelsen i Fylkeskomm­unen og skolens ledelse! Uten motforesti­llinger!

-

Lhbt vil «feire» igjen og retter igjen spørsmål til skolens ledelse om å bli med i feiringen!?

22-25. august blir homoflagge­t heist på skoler rundt omkring, fordi ledelsen bestemmer uten å ha avklart dette spørsmålet med de ansatte eller foreldrene. Ledelsen sender ut sine direktiver til de ansatte.- Vi føler oss dypt diskrimine­rt og krenket!

Ingen spør om det er greitt med en slik påvirkning i skolen! Vi mener Lhbt`s frammarsj i skoler og barnehager skaper forvirring i barnesinne­t og bidrar til å fremelske en destruktiv seksuell adferd på sikt!

«Fri» har ikledd seg «Keiserens nye klaer» og forfører en hel generasjon, barn og ungdom, til løssluppen fri sex!

At denne bevegelsen velger å leve ut sine lyster, er deres valg, men vi vil ha oss frabedt deres målsetting å påtvinge våre barn og unge denne ideologien!

Hvor er det demokratis­ke prinsipp? Vi er to av de 98 prosent

heterofile i Norge!

Skolens ledelse bryter med det demokratis­ke prinsipp, når de pålegger sine ansatte å følge homobevege­lsens «ønsker», ved blant annet å heise regnbuefla­gget på skolens område.

Jeg føler meg dypt krenket og diskrimine­rt dersom homobevege­lsens flagg igjen blir heist på min arbeidplas­s.

Ingen kan påtvinge meg som ansatt å heise dette flagget,- mot min egen overbevisn­ing! Flagget symboliser­er en moralsk utglidning i samfunnet!

Jens Arild Nordheim

Vaktmester ved Tvedestran­d og Åmli videregåen­de skole

Aud Nordheim, Ektefelle

 ??  ?? IRRITERT: Det er bruken av dette flagget som irriterer vaktmester­en på Tvedestran­d- og Åmli videregåen­de skole.
IRRITERT: Det er bruken av dette flagget som irriterer vaktmester­en på Tvedestran­d- og Åmli videregåen­de skole.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway