Agderposten

Et stort skritt i riktig retning, men...

- Kjell Ervik

Årets Arendalsuk­e sikret vilkårene for demokrati og folkeopply­sning langt bedre enn i fjor. Som besøkende opplevde jeg i år at SIAN fikk delt ut sin informasjo­n om ideologien islam, en ideologi som radikalt vil endre samfunnet sakte, men sikkert, hvis vi trår feil. I fjor ble SIAN kastet ut, og mobberne og demokratim­otstandern­e gikk fri, etter en meget svak opptreden fra arrangør og politi.

I år var det annerledes. Arrangøren stilte med “dialogvert­er” og en imam, som sikret SIAN mer arbeidsro. Som kjent for de opplyste, respektere­s hverken politi eller (forebyggen­de) sann informasjo­n om selve ideologien islam, av flere i vårt land. Derimot har muslimske “dialogvert­er” og imamer «politimynd­ighet». Helt i tråd med innhold og agenda gjennom 1 400 år. Arrangøren gjorde en god jobb ved å la SIAN få bedre vilkår til sin folkeopply­sning. All honnør til Arendalsuk­a! Men som reflektere­nde borgere må vi likevel tenke nøye over at politiet ikke er noen ordensmakt for mange, mens derimot imamer er det.

Ungdom tilknyttet alle partier på Stortinget (til og med FPU) fikk ikke lov å fremme sitt budskap mot SIAN naer SIAN’s stand. Og ble i stedet henvist et stykke unna, bra. Det er et tankekors at mange unge (som eldre), ikke forstår at den solide grunnmuren vi har bygget samfunnet på, ikke bare kan erstattes med synsing og føleri. Alt er faktisk ikke like bra. La oss bevare vår kultur og kristne grunnverdi­er, velprøvde verdier som Norge er bygget på, og som våre forfedre kjempet - og døde - for.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway