Agderposten

Alle busser går hit

I dag skal vi til et sentrum for samferdsel, som svaert få reiser til.

- Villeveier@agderposte­n.no

RESTER: BRAKKEBY: SOVEPLASS: Egentlig er det vel et industriom­råde, men akkurat samferdsel­sbiten er kanskje stedets mest kjente funksjon. Kollektivt­ransporten samles her for å hvile, eller bli reparert. Det er flere transportf­irmaer som har hatt base her. Akkurat nå er det et selskap med røtter fra et annet sted i fylket.

For tiden er også industriom­rådet preget svaert mye av anleggsarb­eid. En enorm brakkerigg huser hundrevis av arbeidere som kommer fra her og der for å jobbe, nettopp med bedre transportm­uligheter.

Skal du hedre noen, er det en egen bedrift her som jobber nettopp med det, og det finnes garantert tusenvis av austegder som har eller har fått en premie herfra.

Det begynner å bli noen år siden det også lå et stort byggefirma her. De hadde flotte kontorer på toppen av bakken, men etter en brann ble alt revet, og firmaet flyttet alle de ansatte. Men restene ligger igjen på en tomt som mest ser ut som et rasert festivalom­råde.

Sist helg var vi på Skarpnes. Jorunn Slettebøe, Tromøy, Tore Kjell Fløystad, Arendal og Bodil Rostveit, Fevik, er trukket ut som de heldige vinnerne. Kupongen må vaere oss i hende senest onsdag neste uke. Den kan leveres i Agderposte­ns kundesente­r i Østregate 5, Arendal, eller sendes i konvolutt merket «På ville veier» til: Agderposte­ns redaksjon, postboks 8, 4801 Arendal eller på mail til:

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway