Agderposten

Amazon seiret etter sjansebona­nza

Amazon ledet 2–0 etter bare seks minutter hjemme mot Bossekop. Det ble også sluttresul­tatet, til tross for elleville sjanser begge veier.

- Thth@agderposte­n.no

– Vi kunne hatt flere mål, men det kunne de også. Silje (Karin Hatland) hadde mange gode redninger i dag, sa Kelsey Hood til Agderposte­n etter kampslutt.

Cathrine Dyngvold ble likevel dagens helt for Amazon på hjemmebane etter at hun scoret begge målene allerede etter seks minutter.

– Jeg er fornøyd med det. Dette var en godt gjennomfør­t kamp av hele laget. Silje spiller en fantastisk kamp, skrøt Dyngvold.

Etter superstart­en for hjemmelage­t kom bortelaget mer med i kampen, men det var først ut i andre omgang at de klarte å skape farlighete­r.

Reiste seg

Amazon kom fra to strake tap, og det var en lettet gjeng etter seieren.

– Dette var veldig viktig for oss, vi viste oss fra en bra side i dag, mente Dyngvold, som også fort kunne hatt tre skudd i nettet.

Bunnsolid keeper

I tillegg hadde Amazon tre skudd i stengene, samtidig som Amazon-keeper Hatland gjorde flere solide redninger i andre omgang.

– Ja, jeg er godt fornøyd med egen prestasjon i dag. Veldig kjekt, sa Hatland selv etter kampen.

– Dette var veldig gøy, nå henger vi fortsatt med i toppen, la hun til.

Med i toppkampen

Etter søndagens seier på hjemmebane klatrer Amazon opp på tredjeplas­s på tabellen i 1. divisjon, foran Øvrevoll Hosle på målforskje­ll.

– Det blir spennende fremover. Alle kampene er viktige for oss nå om vi vil vaere med å kjempe i toppen av tabellen, sa Dyngvold.

Jobbe videre

Kelsey Hood var klar på at begge lag kunne lagd flere mål i søndagens kamp, og mente Amazon har litt å jobbe med fremover.

– Vi må laere av denne kampen, vi viste svakheter, så vi er ikke helt fornøyde. Så det må vi jobbe med fremover, sa hun og la til:

– Men det var viktig for oss å komme tilbake etter to strake tap. ▶

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ??  ?? TIDLIG JUBEL: Cathrine Dyngvold kunne juble for sin andre scoring etter kun seks minutter i kampen mot Bossekop.
TIDLIG JUBEL: Cathrine Dyngvold kunne juble for sin andre scoring etter kun seks minutter i kampen mot Bossekop.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway