Agderposten

Håper å åpne målkontoen på Levermyr

Daniel Aase har scoret i to av Jervs siste tre kamper – begge på bortebane. Mot Aalesund i ettermidda­g håper han å score sitt første på hjemmebane.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Ja, jeg håper den kommer snart. Det er uansett godt å komme i gang og at jeg har kommet meg inn i laget, men jeg ønsker å gjøre mer. Det er rom for forbedring, og jeg ønsker å bidra mer, sa Daniel Aase til Agderposte­n etter gårsdagens trening på Levermyr.

– Jeg har ikke hatt noen assist ennå, så jeg bør opp med innleggskv­aliteten. I tillegg ønsker jeg å underholde med dribling etter hvert som kampbilde passer. Det er jo ikke det man tenker på når man jager mål. Men det er veldig gøy å spille om dagen, la den tidligere Startspill­eren til.

Jerv-trener Arne Sandstø forventer seg en beintøff kamp på Levermyr når serieleder Aalesund kommer på besøk.

Møter serieleder­en

– Kampen blir tøff og fysisk. De er godt organisert og sterke på dødball. Det blir 90 minutter med «voksenfotb­all».

Jerv tok søndag som kjent sin første seier siden 10. juni (slo Notodden 1-0), mens Aalesund på sin side tapte 0-1 hjemme for Nest-Sotra.

Daniel Aase er klar på at dersom Jerv klarer å gjenskape spillet som de leverte mot Notodden søndag vil de fleste lag få trøbbel.

– Det blir en tøff kamp, men vi var veldig gode sist. Vi vet at vi kan slå alle med flyt i spillet. Det var godt å få godfølelse­n nå, så vi er klare for å gå ut og sprudle mot Aalesund, fortalte Aase.

Han forventer også en tøff affaere mot serieleder­en.

– Det kommer til å bli tett og jevnt. De er et fysisk lag. Men vi har sett mye video av dem, og sett hva om var bra mot Notodden. Beina føles også lettere ut enn de pleier på denne dagen etter kamp. Alt føles lettere etter en seier, la Aase til.

– Må komme i gang

Etter at Jerv endelig brøt rekken uten seier i søndagens bortekamp håper Sandstø å bryte rekken også på hjemmebane.

– Vi må komme i gang på gresset her. Vi har kommet litt skjevt ut noen ganger der vi har vaert for passive. Vi må vaere tydelige og jobbe med det, og det var jo mye bedre sist, sa Sandstø og la til:

– Vi skal gå offensivt ut mot Aalesund. Kampstart er 18.00.

 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? TO PÅ TRE: Daniel Aase har scoret to mål for Jerv siden overgangen fra Start i sommer, men venter fortsatt på sitt første på Levermyr stadion.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN TO PÅ TRE: Daniel Aase har scoret to mål for Jerv siden overgangen fra Start i sommer, men venter fortsatt på sitt første på Levermyr stadion.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway