Agderposten

Målet klart mot elitelag

I kveld braker det løs mellom Grimstadst­udentene i GSI og eliteserie­laget Runar i Holvikahal­len. GSI har to mål for kampen.

- HÅNDBALL Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Vi har lyst til å score mål mot dem, samtidig som vi håper å ikke sette rekord i baklengs, sier lagleder for GSI, Halvor Strømberg til Agderposte­n.

Klokken 18.00 er det avkast i Holvikahal­len i Grimstad, og Grimstad-studentene håper på stinn brakke i cup-møtet med eliteserie­laget Runar.

Runar-trener Leif Gautestad gleder seg til kampen.

– Det blir gøy. Gøy å komme i gang med tellende kamper, og gøy å møte GSI, som blir et nytt bekjentska­p. Litt usikker på hva de stiller med, men for vår del har vi en del spillere som ikke er spilleklar­e ennå. Så de som spiller vi få mye spilletid, og vi vil jobbe videre med det vi har jobbet med i sommer. Vi gleder oss til å komme til Grimstad, sier Gautestad, som tidligere har bodd i Grimstad.

Travel periode

Studentene er nettopp ferdig med fadderuka, og Strømberg melder om massiv rekrutteri­ng inn mot kampen.

– Det har vaert ganske travelt for studentene med fadderuka, men vi har fått inn fire nye spillere som blir med på kampen. Og vi har fått til fire treninger inn mot denne kampen, så det er vi egentlig fornøyd med. Det er litt kontrast i forhold til Runar, men jeg tror det blir veldig gøy og vi håper det kommer til å komme masse folk, forteller Strømberg videre.

Jakter godfølelse­n

Gautestad og nyopprykke­de Runar håper å levere en god kamp i deres første tellende kamp for sesongen.

– Vi skulle gjerne hatt alle spillerne til disposisjo­n, men vi skal gjøre en god prestasjon. Det er jo jakten på godfølelse­n og se om vi finner den inn mot seriestart neste onsdag. Vi får håpe det blir en fin opplevelse for alle og at de får støtte fra hele universite­tet, fortsetter Gautestad. ▶

 ?? FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N ?? BØTTET INN: Eirik Heia Pedersen og ØIF Arendal slo Falk med ti mål i Risør i går. I dag er det cupkamp.
FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N BØTTET INN: Eirik Heia Pedersen og ØIF Arendal slo Falk med ti mål i Risør i går. I dag er det cupkamp.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? FÅR ELITE-BESØK: Grimstad-studentene gleder seg til dyst mot eliteserie­laget Runar onsdag kveld.
FOTO: PRIVAT FÅR ELITE-BESØK: Grimstad-studentene gleder seg til dyst mot eliteserie­laget Runar onsdag kveld.
 ?? FOTO: ALEXANDER NUPEN ?? GLEDER SEG: Leif Gautestad, her i Sør Amfi som Ålgård-trener i fjor, gleder seg til kamp i Grimstad.
FOTO: ALEXANDER NUPEN GLEDER SEG: Leif Gautestad, her i Sør Amfi som Ålgård-trener i fjor, gleder seg til kamp i Grimstad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway