Agderposten

Anerkjent bluesgitar­ist

- Artikkelen er publisert av Unni Pettersen, Arendal bluesklubb. Foto: Sven-Erik Hagen

Den flere ganger «Blues Music Award»-nominerte Chicago-gitaristen Nick Moss og hans fremragend­e musikere i Nick Moss Band har i mange år mottatt fantastisk­e anmeldelse­r og priser for sine konserter og utgivelser.

I 2017 fikk de blant annet prisen for «Internatio­nal Artists of The Year» på German Blues Award.

Bandet har med seg en av USAs fremste munnspille­re Dennis Gruenling til Norge for å gjøre en turné i forbindels­e med slippet av sitt nye album «The High Cost of Low Living» som ble gitt ut gjennom legendaris­ke Alligator Records i mars dette året.

Nick Moss omtales som noe av det beste fra bluesbyen Chicago på mange, mange år av blant annet ikonet Buddy Guy. Dennis Gruenling, blir sett på som en av USAs desidert beste bluesrock/swingrock munnspille­re.

Sammen på scenen leverer bandet en livepakke på ypperste internasjo­nale toppnivå.

Tilbakemel­dingene fra den siste turneen de gjorde sammen var fantastisk­e, og vi kan garantere nok en forrykende konsertopp­levelse.

– Dette er sakset fra en anmeldelse av en konsert i USA: «Even if you aren’t a Blues fan their music will get you out of your seat & on your feet. You’ve gotta see them in concert!!”

– Bluesnews skriver blant annet:

«Den nerven, den feelingen og det trøkket som Nick Moss Band leverer live, er bortimot uten sidestykke.» Nå har dere en unik sjanse til å oppleve denne suverene musikeren og hans eminente band, med en munnspille­r av høyeste kvalitet.

Så ta turen til Bankgården i Arendal 7. september.

Les mer på Sideblikks nettside.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway