Agderposten

Inviterer til sov ute-aksjon

-

– Lørdag inviterer vi alle som har lyst til å vaere med på Norges største sov uteaksjon: Natt i naturen!

Arendal kommune, Aust-Agder Turistfore­ning, Friluftsrå­det Sør og Marka Friluft ønsker velkommen med til å tilbringe en natt i naturen på Hove Leirsenter fra lørdag 1. til søndag 2. september.

– Vi legger opp til et rolig arrangemen­t med fokus på naerfriluf­tsliv.

Det blir varm grill, natursti og andre aktivitete­r.

Det forteller Eirik Dobbedal (t.v. på bildet) i Friluftsrå­det Sør, Marka Friluft og Terje Eikin i Arendal kommune.

Dette er en del av Friluftsli­vets uke som arrangeres i september hvert år.

– Målet med uka er å ha fokus på det enkle, naere friluftsli­vet som ligger rett over dørstokken. I forbindels­e med friluftsli­vets uke arrangeres det små og store aktivitete­r i hele landet. Arrangemen­tet på Hove er bare et av flere som avholdes i Aust-Agder.

– Vi håper så mange som mulig ønsker å delta på en hyggelig kveld på Hove sammen med oss, sier de som håper å få med seg både barnefamil­ier, besteforel­dre, ungdom, studenter og pensjonist­er!

De tenker at Natt i naturen er et super anledning for å prøve teltoverna­tting for første gang.

– Det kommer til å vaere en rekke erfarne teltere til stede på kvelden og natta. Disse deler gjerne sine erfaringer og tips til hvordan man kan få en behagelig natt i friluft.

Arrangøren­e lover å stille med aktivitete­r, natursti og varme griller. Alle som ønsker å delta på selv ha med sin egen mat til lørdag kveld og frokost søndag. I tillegg på alle ha med eget telt og det man behøver for å tilbringe en natt i naturen.

– Det trenger ikke vaere så avansert. Et telt, liggeunder­lag, en sovepose, tannbørste og noe å spise! Vi avslutter søndag morgen, så det er ikke snakk om en lang tur, sier de som har lagt ut linker på Sideblikks nettside der du fineren mer info.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway