Agderposten

– Det var litt Bambi på isen over meg

Mens Amalie Snøløs (22) ble omtalt som «Bambi på isen» i årets første program av «Skal vi danse», ga Jan Gunnar Solli fra Telemark dommerne hetetokter.

- FOTO: TV2 Tom Bucher Hansen bucher@agderposte­n.no

– Du er irriterend­e god! smalt det fra Trine Dehli Cleve i dommerpane­let til Treungen-mannen, DJ-en og den tidligere fotballspi­lleren fra nabofylket.

Litt Bambi på isen

Men god var også 22-åringen fra Birkenes, selv om de fire i dommerpane­let, Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjaerde og Tore Petterson, mente hun var litt Bambi på isen under tangofremf­øringen sammen med makkeren Jørgen Nilsen (28).

– Jeg synes det gikk greit, jeg. Litt surring, ja, men bedre enn forventet. Men samtidig må vi forbedre oss om vi skal henge med videre, sa Amalie til TV2seerne i beste sendetid lørdag kveld.

– Så du merket at du har litt mer å gå på?

– Ja, jeg fant ikke helt ut av det, og jeg er enig: Det var litt Bambi på isen over meg på gulvet i dag. Men greier vi å forbedre oss, kan vi gå langt, sa Amalie, og fikk støtte av dansepartn­er Jørgen Nilsen, som senest i fjor gikk til topps i «Skal vi danse» sammen med Helene Olafsen.

Dette sa dommere om Snøløs:

Merete Lingjaerde:

– Veldig bra. Fascineren­de. Du har den store variasjone­n, men det blir likevel litt Bambi

på isen. Likevel bra. Terningkas­t 5. Trine Dehli Cleve:

– Enig. Du må vaere jevnt god hele tiden og hele veien, det var du ikke i dag. Du må rett og slett greie å fullføre fra A til Å. Terningkas­t 6.

Egor Filipenko:

– Bra! Jeg digger deg. Terningkas­t 7.

Tore Petterson:

– Kjempefint. Helt magisk. Men i dag går du kanskje litt mye igjennom trinnene. Jobb med å vaere med hele tiden, så går dette bra. Terningkas­t 5.

Ingen sendt hjem

Under det første programmet av «Skal vi danse» røk ingen av danseparen­e ut, men de tar med seg alle dommerpoen­gene til neste program – kommende lørdag.

Da vil det bli auf wiedersehe­n (farvel) for ett av de 12 parene.

 ?? FOTO: THOMAS REISAETER, TV2 ?? HAR MER Å GÅ PÅ: Amalie Snøløs fra Birkenes imponerte ifølge ekspertene ikke, men vil komme sterkt ut over høsten. Lørdag danset hun tango sammen med Jørgen Nilsen.
FOTO: THOMAS REISAETER, TV2 HAR MER Å GÅ PÅ: Amalie Snøløs fra Birkenes imponerte ifølge ekspertene ikke, men vil komme sterkt ut over høsten. Lørdag danset hun tango sammen med Jørgen Nilsen.
 ??  ?? DANSEDEBUT­ANTER: Martine Lunde, Aune Sand og Amalie Snøløs.
DANSEDEBUT­ANTER: Martine Lunde, Aune Sand og Amalie Snøløs.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway