Agderposten

Naer matchvinne­r: – X-faktor få andre har

Malene Oland Haugen var to minutter unna å bli matchvinne­r for Amazon mot en av de to store opprykksfa­vorittene i 1. divisjon.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

▶ Matchen på Levermyr lørdag endte 2-2 etter at Malene Oland Haugen (16) hadde snudd kampen for Amazon Grimstad-laget i det 69. og 78. minutt.

Men i det 88. minutt sørget Siri Ågnes for at tre Amazonpoen­g bare ble til ett.

Til tross for et bittert poengtap fant Amazon-trener Tommy Egeli mye å glede seg over.

– Naer årsbeste

– Vi viser styrke med å komme tilbake etter 0-1 og fra 50-76 minutter viser vi taktisk klokskap og overganger i naerheten av årsbeste. Flere baerebjelk­er er ikke disponible lenger, men de nye som trer inn gir det beste laget i 1. divisjon (er tabelltoer, red. anm.) en håndfull de ikke så komme, mener Egeli.

Treneren satte opp en 4-1-4-1-formasjon fra avspark.

Endret formasjon

– Vi gjør noen grep underveis som slår til, og med lynhurtige Malene Oland Haugen i slag, så har vi en x-faktor få andre har. Vi gikk over til 4-4-1-1 i 2. omgang og fikk stor effekt av det, tilføyer Amazon-trener Tommy Egeli.

Amazon er fortsatt nummer fem på tabellen, nå med 27 poeng. Grei og Fart har henholdsvi­s 37 og 36 poeng i toppen. Amazon startet slik:

Silje Karin Hatland – Kathrine Killinglan­d, Mari Storli, Mina Sofie Pedersen, Vårin Kristina Vik – Lisbeth Fredli Rothschild – Malene Oland Haugen, Hedda Kristensen Hansen, Marielle Amundsen Tøsse, Julie Kvale Støstad – Cathrine Dyngvold

 ??  ?? I FORM: Malene Oland Haugen har fire mål for Norge og Amazon på sine tre siste kamper.
I FORM: Malene Oland Haugen har fire mål for Norge og Amazon på sine tre siste kamper.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway