Agderposten

Løke: – Det hun skrev, var sjikane

- inger.stavelin@agderposte­n.no

Frank Løke mener det han skrev var humor og satire, mens det Guri Idsø Viken skrev, var sjikane. Frank Løke svarer dette når vi spør hvorfor han skrev den Instagram-posten:

– Hvorfor skrev HUN den kronikken?

– Var det et direkte svar på den?

– Ja.

– Mange oppfatter det du skrev på Instagram som trakasseri­ng og sjikane. Var det nødvendig?

Avtalt spill

– Mitt innlegg var bare humor og satire. Det hun skrev, var trakasseri­ng og sjikane. Jeg stiller spørsmål ved hvordan hun kan skrive et sånt innlegg uten å ha forhørt seg bedre først. Fakta er at boraten var avtalt spill. Det var TV 2 som ba meg ta den på for å lage teaseren som gikk på TV 2 hele lørdagen før sending. Tone Jacobsen visste det på forhånd, og TV2 visste det. Det har jeg beviser for på telefonen min, hevder Løke overfor Agderposte­n torsdag.

Både Jacobsen og TV 2 har tilbakevis­t denne påstanden offentlig tidligere, og Løke vil ikke vise det han kaller bevis til Agderposte­n.

Burde ringt

– Viken leste i media at din dansepartn­er ikke visste om boratstunt­et og ikke likte det?

– Det er ikke godt nok. Hun burde ha ringt Tone før hun skrev. I stedet baserer hun seg på media og mitt satiriske tull og fjas og kommentere­r det som om det var fullt alvor. Det reagerer jeg på, sier Løke.

Fikk nakenbilde­t

Frank Løke sier at han fikk bildet av en naken mann under et bilpanser med teksten «Fank Løke skrur bil» tilsendt, og at han delte det videre. Han vil ikke kommentere om det var han som føyde på «for Guri Idsø Viken».

– Tror du alle forstår at det ikke er sant, det du skrev på Instagram?

– Det var bare humor og satire. De som ikke skjønner det, skjønner det ikke. Jeg vil ikke kommentere noe mer om det der, sier han.

Kunne informert Tone

Når vi spør Guri Idsø Viken hva hun sier til Løkes påstand om at hun burde ha ringt Tone Jacobsen, peker hun på at Løke selv sier til Dagbladet.no i en sak publisert 19. september at Jacobsen ikke visste om det:

«Jeg kunne informert Tone. Men hadde jeg gjort det, hadde hun ikke gått på dansegulve­t,» sier han der.

 ??  ?? PÅ INSTAGRAM: Dette er bildet Frank Løke deler sammen med det han kaller fjas, humor og satire om Guri Idsø Viken, og det mange andre oppfatter som sjikane.
PÅ INSTAGRAM: Dette er bildet Frank Løke deler sammen med det han kaller fjas, humor og satire om Guri Idsø Viken, og det mange andre oppfatter som sjikane.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway