Agderposten

T møte og tiltakspak­ke Reaksjoner fra Agderposte­ns Facebook-side om omsorgsopp­røret

-

Tone Lund: Så enig med dere. Menneskeve­rd er det viktigste

Karine Uppstad Mac Donald: Kult at noen tør å si ifra. Andre steder vet jeg de frykter for jobbene sine dersom de sier noe. Og ironisk nok, så prøver man vel egentlig bare å hjelpe arbeidsgiv­eren sin til å bli bedre. Men ikke alle tar det slik, gitt.

Kjell Einar Hvoslef: Det er flott at noen står frem for de eldre.

Anne Mette Bergum: Det var på tide. Dette har foregått altfor lenge. Estimert tid hos brukere osv.

Camilla Arff: Flott at dere sier ifra. Mange snakker om det, men få sier noe offentlig. Hva er løsningen på dette da?

Thomas Johan Pedersen: Ikke kult å bli gammel ...

Sylvia Ma Birkenes: Takk og lov for at dere sier ifra. Dette er ikke bare i Arendal, men stort sett overalt. Vondt for både brukere og pleiere.

Ellen Fredli: Arendal kommune har aldri hatt styr på økonomien sin, de tar stadig feil valg som igjen fører til økte kostnader. Angående eldreomsor­g, var det en kampanje for noen år siden hvor de presset ansatte til å jobbe flere helger. Det fører så klart til økte kostnader, som igjen fører til dårligere tilbud. Harald Danielsen har vaert rådmann siden 1999. Kanskje kommunen trenger en ny kaptein snart?

Harald Ivar Emanuelsen: Skulle ikke alt bli så mye bedre hvis bare Ap fikk styre i byen? Inger Lise Larsen: Rådmannen fordeler de midlene han har til disposisjo­n. Det er politikern­e som bestemmer hvordan og hva de skal bruke penger på, utover det som allerede er «pålagte» utgifter. Men synes det er skremmende å se utviklinge­n og hvordan det er blitt. Når det gjelder bl.a. eldreomsor­g, er det en stor skam. Hvordan forvalter lederne i kommunen jobben sin? Kanskje de burde evalueres.

Ellen Broen Aarhus: Bra det settes fokus på slikt.

Aud Stokkeland: Dette er vanvittig. Imponerend­e av ansatte som nå sier ifra. Situasjone­n i eldreomsor­gen rundt omkring i kommunene er gått dramatisk i feil retning. Apkommuner er verstingen­e.

Karin Birkenes: Så inderlig bra at noen nå står fram og forteller om disse groteske forholdene enkelte må leve under. De ansvarlige her burde ta sin hatt å gå, slike trenger vi ikke. Halvard Akeland: Man tror nesten det ikke er sant! Her må det øyeblikkel­ig ryddes opp!

Signe Pedersen: Dere gjør en fantastisk jobb. Veldig trist at et av verdens rikeste land skal måle liv og helse i økonomi.

Frøydis Fjeld Løvdok: Uverdige forhold.

 ??  ?? for helse- og omsorgssek­toren, som skal vaere klar så fort som mulig.
for helse- og omsorgssek­toren, som skal vaere klar så fort som mulig.
 ??  ??
 ??  ?? FAKSIMILE III: Agderposte­n 24. september 2018.
FAKSIMILE III: Agderposte­n 24. september 2018.
 ??  ?? FAKSIMILE II: Agderposte­n 22. september 2018.
FAKSIMILE II: Agderposte­n 22. september 2018.
 ??  ?? FAKSIMILE I: Agderposte­n 7. september 2018.
FAKSIMILE I: Agderposte­n 7. september 2018.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway