Agderposten

50 ÅR SIDEN

-

Forleden ble sjømannspr­est Jan A. Erichsen fra Arendal innsatt som ny sjømannspr­est i Hamburg etter Eilif Jacobsen. Erichsen, som forresten er mer kjent som Jappe blant seilende sjømenn, har tidligere vaert hjelpepres­t i sjømannski­rken i New York i fire år. - Den unge prestefami­lien er savnet i New York, sa utesekretø­r Leif Aagaard i sin velkomstta­le til familien Erichsen, men det de mister der, det får vi igjen i Hamburg. I forbindels­e med innsettels­en av den nye sjømannspr­esten ble det holdt en ekstra festlig søndagsfes­t sammen med sjøfolk fra de norske båtene som lå i havn.

Vår kjaere solstråle, Ellinor de Jong Martinsen, fyller 7 år idag, gratulerer så mye med dagen. Masse kos og klem fra mamma, pappa, Amalie og Emma.

Vårt sjarmerend­e, flinke og snille barnebarn Leah fyller 5 år den 25/9. Famor og farfar på Strandtopp­en gratulerer så mye. Vi er kjempeglad i deg.

Hipp hurra for Go’jenta vår, Emmy Olstad Omnes, som fyller 1 år idag. Vi gleder oss til å feire deg! Klemmer fra Beste og Turnjenta vår Oline Bjerk og fotballgut­ten vår Samuel Bjerk fyller 10 år 25. september! Mormor og Bestefar, Mor og Far gratulerer tvillingen­e med dagen! og Dina. Skip.

Hipp hipp hurra Leah fyller 5 år i dag! Gratulerer så mye med dagen, solstråla vår! Vi er så glad i deg! Klemmer fra mamma, pappa, Sebastian Leah!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway