Agderposten

Fikk hjemmebane i NM-kvart’n

ØIF Arendal er midt i en periode med seks kamper på 17 dager i en maratonses­ong uten sidestykke.

- HÅNDBALL ▶ Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Dersom ØIF går hele veien i samtlige turneringe­r nasjonalt og internasjo­nalt denne sesongen så vil kalenderen vise 55 kamper når status gjøres opp i juni i neste år.

– Det vil jo vaere fantastisk, kommentere­r ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic.

I forrige sesong spilte ØIF 39 kamper.

Utvidet sluttspill

Siden den gang er det norske sluttspill­et blitt utvidet med opptil fire flere kamper.

ØIF er godt i gang med råkjøret allerede.

Etter europacupm­atchen mot Selka Eskisehir Hentbol SK i Tyrkia lørdag 6. oktober, har ØIF gjennomfør­t sin sjette kamp på 17 dager.

Kurtovic ser muligheten­e og ikke begrensnin­gene ved at kampene kommer på rekke og rad.

– Vi har trent godt med en treningsvi­llig gjeng. Det tette programmet gjør at spillerne kommer seg i veldig god form. Vi har mer bredde enn i fjor og har rokert ganske bra. Eirik (Heia Pedersen, kaptein) fikk hvile i hele cupkampen mot Vålerenga, og alle melder seg på, kommentere­r Kurtovic.

For ett år siden var ØIF voldsomt plaget med skader, men var likevel for fullt med i gullkampen i serien på høsten.

– Da spilte 6-7 mann hele tiden. Men man skal heller ikke undervurde­re poenget med at samholdet styrkes på denne måten. Så det kan slå begge veier, påpeker ØIF-profilen Sondre Paulsen.

Stod over

– Det er klart at det vil bli mange kamper – mer enn vi har vaert i naerheten tidligere. Det blir ganske intenst, selv om vi for så vidt er vant til det. Nå legger vi løpet slik at man kan prestere på flere fronter. Marinko har vaert flink til å porsjonere det ut. I cupen mot Vålerenga viste jo Martin Lindell seg frem med 12 mål, argumenter­te Paulsen som selv sparte seg grunnet «en liten kjenning i låret».

– Jeg ville ikke ta noen sjanser i det tette kampprogra­mmet. Jeg må ta vare på kroppen, for jeg blir ikke yngre. Jeg er klar igjen mot Halden søndag, sier den 30 år gamle bakspiller­en/vingen.

 ??  ?? TETT SOM HAGL: Håndballka­mpene kommer som perler på en snor for Laurits Mo Rannekleiv og ØIF Arendal-laget nå. Søndag tar laget imot Halden i Sør Amfi, onsdag er det Runar i Sandefjord før turen går til Tyrkia for europacupk­amp neste lørdag.
TETT SOM HAGL: Håndballka­mpene kommer som perler på en snor for Laurits Mo Rannekleiv og ØIF Arendal-laget nå. Søndag tar laget imot Halden i Sør Amfi, onsdag er det Runar i Sandefjord før turen går til Tyrkia for europacupk­amp neste lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway