Agderposten

Siktet for drap på ekskjaeres­ten

Politiet opplyser at mannen som er siktet for drapet en kvinne på Oppsal i Oslo, tidligere var kjaereste med offeret.

-

Politiet i Oslo holdt torsdag formiddag en kort orienterin­g om drapet som skjedde i en leilighet på Oppsal i Oslo onsdag kveld. En kvinne i slutten av 40-årene ble drept, og hennes tidligere kjaereste er pågrepet. Mannen ble framstilt for varetektsf­engsling i går klokken 15.

– Mannen er siktet for drap. Han tar det tungt, sier leder Anne Alraek Solem ved seksjonen for alvorlige voldssaker.

Døde på stedet

Politiet fikk klokken 20.52 om kvelden meldinger om at kvinnen i slutten av 40-årene var blitt skutt.

– Ambulansep­ersonell som kom til stedet, slo fast at kvinnen var hardt skadd og etter kort tid døde hun, opplyser Solem.

Politiet mener å vite hvem kvinnen er, og har varslet pårørende, men har ikke formelt slått fast identitete­n hennes med sikkerhet. Kvinnen vil bli obdusert i løpet av dagen torsdag.

Ble skutt

– Siktede og avdøde har kjent hverandre, lenge, og har tidligere vaert kjaerester. Politiet har en formening om hva som kan ha vaert foranledni­ngen, men det er for tidlig å si noe om dette, sier Solem videre.

Mannen har fått oppnevnt advokat Unni Fries som sin forsvarer. Politiet har gjennomfør­t en innledende avhør av mannen og sier de ikke har grunn har grunn til å tro at det befant seg noen andre i leilighete­n da kvinnen ble skutt.

– Det er heller ikke grunn til å tro at det blir flere pågripelse­r i saken, sier Solem.

Hun sier det ikke er kjent for politiet om det tidligere skal ha vaert tilfeller av vold mellom de to.

 ?? FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX ?? DREPT: En kvinne ble skutt og drept på Oppsal onsdag kveld. Politiet har siktet en mann, en tidligere kjaereste.
FOTO: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX DREPT: En kvinne ble skutt og drept på Oppsal onsdag kveld. Politiet har siktet en mann, en tidligere kjaereste.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway