Agderposten

ARENDAL: Har du dress til voksen Chaplin?

-

Når alle Charlie Chaplins kvinner (og dem var det mange av) skal ha tidsriktig­e kjoler, da flyr pengene i et stramt teaterbuds­jett.

Så når den eldre Chaplin skal på scenen i en mindre sekvens, hadde produsent og regissør Wenche Liberg håpet å slippe å kjøpe helt ny dress.

Det er bare få uker igjen til premieren på forestilli­ngen Charlie Chaplin, som er en samproduks­jon mellom Arendal kulturhus og Arendal Scene.

På nederste bilde ser du Stephan Hergel (til høyre) som har stykkets hovedrolle, sammen med Geir Ludvigsen – kjent fra hovedrolle­n i The produseres i 2017.

I tillegg til å spille Chaplins bror, har Ludvigsen også rollen som den eldre Chaplin. Og det er altså han som trenger kostyme.

– I denne forestilli­ngen blir det mange flotte visuelle uttrykk. Det koster penger. Vi er veldig takknemlig­e om noen kan låne oss en hvit lindress til Geir. Vi skal passe godt på den, sier produsent og regissør Wenche Liberg.

Hun er også på jakt etter en sort stumtjener, gamle filmremser og en glasskule.

– Vi har en fornøyelig spåkone med i stykket (Kristin Fløystad), og hun trenger en stor glasskule til å spå Chaplins fremtid og karriere, sier

Artikkelen er publisert på Sideblikks nettside.

 ??  ?? LITEN: Lille Charlie Chaplin spilles av Ola Holm Eskelund. Fredrik Schulze Krogh er stykkets forteller.Liberg, som har telefonnum­mer 992 65 080.
LITEN: Lille Charlie Chaplin spilles av Ola Holm Eskelund. Fredrik Schulze Krogh er stykkets forteller.Liberg, som har telefonnum­mer 992 65 080.
 ??  ?? SAMSPILL: Stephan Hergel (t.h) har stykkets hovedrolle og trenger dress. Her sammen med Geir Ludvigsen.
SAMSPILL: Stephan Hergel (t.h) har stykkets hovedrolle og trenger dress. Her sammen med Geir Ludvigsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway