Agderposten

«El catastroph­e»

– Noe av det mest giddeløse i alle mine år som Expresstre­ner, lyder bredsiden fra Roy Ludvigsen etter braktapet mot Lyngdal.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

1-5-smellen betyr at opprykkshå­pet for Fevik-laget i 4. divisjon trolig er knust.

Ole Marius Håbestad stod bak den fine redusering­en til 1-3 etter 52 minutter, men det ble en svaert mager trøst for vertene som lå under 0-3 til pause.

– Kun hardt arbeid

– «El catastroph­e». Kollektiv svikt over hele linja, mener Roy Ludvigsen.

– Inkludert treneren?

– Jeg hadde troen på seier, og prøvde å iverksette det. Men spillerne var ikke mentalt tilstede. Jeg prøvde å gi informasjo­n til hver enkelt om å starte motoren selv, fremfor å vente på at sidemannen skulle gjøre det. Man tror at ting går av seg selv etter gode kamper. Men det er kun hardt arbeid som teller, påpeker Ludvigsen.

Åttende sesong

Han var Express-trener i sju sesonger i perioden 2010-2016, og kom tilbake i rollen før denne sesongen.

– Dette var noe av det mest giddeløse i min Express-historie, mener Ludvigsen.

– Elendig innsats. Alle var et par hakk under der de skal vaere. Vanskelig å sette fingeren på hvorfor vi ikke var «på». Dessverre har vi hatt litt for mange av disse dagene i løpet av sesongen. Vi føler at vi har et bra lag, men har slitt med å få ut det beste, lyder tilsvaret fra Express-spiller Jaran Jørgensen .

Seks poeng bak

Tabellfire­r Express er likevel innenfor målsetting­en om topp 5-plassering.

Det skiller seks poeng opp til Mandalskam­eratene i tet som Express skal møte i innspurten, i tillegg til Jerv 2 og Søgne.

– Vi skal fullføre med stil, og satser på full pott i de tre siste kampene, sier en svaert revansjesu­gen Jaran Jørgensen på vegne av Fevik-laget.

 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? STJERNESME­LL: Lyngdal banket Express og Roy Ludvigsen med 5-1 på Fevik stadion lørdag.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN STJERNESME­LL: Lyngdal banket Express og Roy Ludvigsen med 5-1 på Fevik stadion lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway