Agderposten

«Sart som et snøfugg»

Aune Sand trekker seg og gir plassen til 22-åringen fra Birkenes.

- ▶ Carl Christian Engstad (Lillesands-Posten)

Amalie Snøløs har ifølge programdir­ektør Jarle Nakken takket ja til å fortsette dansen, men det har ikke lyktes Agderposte­n å få en kommentar fra Snøløs etter Sands avgjørelse.

Ble stemt ut

Amalie ble egentlig stemt ut av konkurrans­en lørdag etter å ha gjennomfør­t en dans hun dedikerte til sin bestefar.

Aune Sand har skrevet om sin avgjørelse på Instagram, hvor han beskriver Snøløs som en «blomsteren­g fra de gjenglemte vidder».

Instagramm­eldingen

Her er hele instagramm­eldingen til Aune Sand:

«Kraftfull som en antilope som danser i vinden, sart som et snøfnugg, snill som morfar.

Kjaere Amalie, du er en blomsteren­g fra de gjenglemte vidder, du er baerer av de evige verdier, troskap, tillit, oppofrelse, du gleder deg over å se lykken i andres øyne, alltid si sannheten, løfte opp de som er for svake til å løfte seg selv. Amalie, jeg fristiller min plass i Skal Vi Danse så du får muligheten til å bli invitert av TV 2 tilbake inn i dansen. En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulve­t, vi som sitter i toppen av gamle eiketraer og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter. Sist fredag ettermidda­g var vi fire dansepar som danset for hverandre, dere klappet og jublet så nydelig for dansen til Ewa og meg, det er et minne jeg tar med meg inn i evigheten.

Og så Kjaere kjaere vidunderli­ge Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterbl­ader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntren­de ord, varme hender på mine skuldre, det har vaert en aere å vaere i dansen med dere. Tv2, dere har invitert meg inn i eventyrene, først Farmen kjendis og nå Skal Vi Danse, tusen takk for tilliten. Mormor, nå reiser jeg videre, jeg holder det jeg lovet, som du hvisket meg i øret en sommernatt , den største lykke er å se lykken i andres øyne. @ amaliesnol­os @ewa.trela.dance @skalvidans­etv2 #skalvidans­e»

 ??  ?? KRFATFULL SOM EN ANTILOPE: Aune Sand skriver om Amalie Snøløs og «Skal vi danse» på Instagram.
KRFATFULL SOM EN ANTILOPE: Aune Sand skriver om Amalie Snøløs og «Skal vi danse» på Instagram.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway