Agderposten

Forelsket Raylee har truffet sin prins

Raylee Charlotte Kristianse­n har flyttet til Oslo med kjaeresten Glenn Rune Olsen. Denne uka offentligg­jorde de forholdet på Facebook.

- ▶ Marit Elisabeth Strand maes@agderposte­n.no

– Vi har vaert sammen en stund. men vi har tatt det rolig i offentligh­eten, forteller artisten Raylee (21) fra Arendal.

Mandag kveld bestemte paret oss for å bekrefte forholdet på Facebook. På Instagram ligger det flere bilder av paret sammen.

Raylee flyttet til Oslo sammen med kjaeresten, som er fra Froland, for fire uker siden. Han jobber med marked og utvikling i treningsut­styrslever­andøren Play Sport.

– Glenn er veldig flink. Han er målrettet, og det er skikkelig tak i han. Dessuten er han veldig snill, sier Raylee om kjaeresten.

Og han kontrer:

– Det er som en vals. Og selvføgeli­g trivelig. Hun er en veldig trivelig dame, sier Glenn Rune Olsen (32).

Og forteller at de fant tonen sammen rundt sankthans.

Eks-fotballspi­ller

Synes du det var noe kjent med navnet hans?

I Agderposte­ns arkiv figurerer en noe yngre Glenn Rune Olsen i Arendaldra­kt på flere bildrer. På ett er han midt i en luftig salto etter en scoring. – Ja, når la jeg opp? Det er vel fem eller seks år siden, vurderer han.

Satser mer på musikken

I Oslo skal han fremover bygge opp en ny avdeling for OneCo. Raylee har planer om å bruke mye tid i musikkstud­io.

– Det er mye mer lettvint å jobbe med musikk her. Jeg skriver egne låter, og tester ut forskjelli­ge produsente­r. Jeg bruker tid på å leke meg med musikken, forteller hun.

Det blir naturlig nok tekster om kjaerlighe­t.

– Det er jo mye følelser i kjaerlighe­t. Jeg skriver om livet mitt, og hva det innebaerer. Jeg møter mange mennesker, forteller Raylee.

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? KJAERESTER: Raylee Charlotte Kristianse­n og Glenn Rune Olsen på ferie på Kypros i høst.
FOTO: PRIVAT KJAERESTER: Raylee Charlotte Kristianse­n og Glenn Rune Olsen på ferie på Kypros i høst.
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? «SKAL VI DANSE»: Raylee Kristianse­n deltok i «Skal vi danse» i 2016. Her svinger hun seg med sin dansepartn­er Alexander Svanberg i finalen.
FOTO: NTB SCANPIX «SKAL VI DANSE»: Raylee Kristianse­n deltok i «Skal vi danse» i 2016. Her svinger hun seg med sin dansepartn­er Alexander Svanberg i finalen.
 ?? FOTO: ØYSTEIN STYRVOLD ?? FEIRING: Året er 2011. Glenn Rune Olsen feirer ssoringen med en salto. Arendal Fotball vant 6–3 mot Odd 3.
FOTO: ØYSTEIN STYRVOLD FEIRING: Året er 2011. Glenn Rune Olsen feirer ssoringen med en salto. Arendal Fotball vant 6–3 mot Odd 3.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway