Agderposten

Kostet 10 mill.

Den omstridte hytta til Princess-arving Hanne Madsen på Hesnes i Grimstad kostet henne 10 millioner kroner å oppføre.

-

Madsen ville i Aust-Agder tingrett ikke gå i detalj på hvor mye penger hun har brukt på ferieeiend­ommen.

Det fremkom imidlertid i hennes forklaring at budsjettet var på 5 millioner, og at hun bestilte fordyrende elementer som sinktak og skuddsikre vinduer. Noe som økte prisen med én million.

Byggmester Tor Øystein Osa Michalsen fortsatte sin forklaring onsdag, og opplyste da at hytta, inkludert alle tiltak, hadde kostet Madsen 10 millioner.

Hun kjøpte eiendommen av sin mor i 2004 for 3 millioner, og en parsell for 1,9 millioner i 2010 av Drottningb­org videregåen­de skole. Samlet har Madsen i hvert fall investert rundt 15 millioner på stedet.

Rivingen av den gamle bygningsma­ssen ble gjort før årsskiftet 2012/2013 av PS Anlegg AS. Michalsen og Hemato Eiendom sluttførte deretter oppføringe­n av den nye hytta i tide til at Madsen rakk å avvikle sommerferi­en der i 2013.

De to hadde et godt samarbeid inntil det skar seg for et halvår siden. Inntil da var Grimstad kommune deres felles misnøye.

Da byggmester­en avrundet sin forklaring onsdag formiddag, kom følgende opprørte sluttrepli­kk fra Tor Øystein Osa Michalsen.

– Det er svaert skuffende at Hanne har vendt meg ryggen nå. Jeg har stått på 100 prosent for å tilfredsst­ille hennes ønsker og krav til eiendommen, sa han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway