Agderposten

Frps klaging

- Eldrup Andreas Hansen

Hver dag jeg åpner Agderposte­n er det en eller flere fra Frp som klager på offentlige tjenester. Det er jo ikke noe nytt, men jeg mener det er helt feil. Frp har jo alltid klagd på skatter og avgifter. Grunnet slik politikk vil fellesskap­et få faerre penger til offentlige tjenester. Det er slik Frp bygger grunnen for å kunne si at offentlige tjenester er dårligere enn private.

Jeg vil bare nevne 1972-opprettels­en av Statoil for at oljepengen­e skulle komme hele landet til gode. Hvis denne regjering skulle ha hatt makt på denne tiden ville de vel ha gjort som de nå gjør med NSB. Så vidt jeg vet konkurrans­eutsettes visse togstrekni­nger slik at andre land eller firmaer kan tjene på det vi i fellesskap har bygd opp. Hvis konkurrans­e er så veldig sunt, da er det vel naturlig å konkurrans­eutsette strekninge­r NSB ikke tjener penger på.

En liten ting til. Da jeg var i Bystyret i Arendal skulle vi bevilge penger til musikkskol­ene. Det ble blankt og energisk motarbeide­t av blant annet Frp fordi dette ikke var lovpålagte oppgaver. I dag soler regjeringe­n seg i kultur som blant annet har vokst opp fra kulturskol­ene.

Jeg vil be leserne å sette seg inn i alle de sakene Fagbevegel­sen og Arbeiderpa­rtiet har foreslått og gjennomfør­e helt fra 1935 og til 2005–2013. Jeg er stolt av Jonas Gar Støre som Frp sier er født med en sølvskje i munnen og er sosialdemo­krat. Nå er jeg veldig spent på KrF. Jeg håper Hareide lykkes. Jeg har følelsen av at virkelig kristelige mennesker er medlem av KrF. Ettersom Arbeiderpa­rtiet for tiden står naermere en politikk som er basert på nestekjaer­lighet og solidarite­t enn KrF er for tiden, vil et samarbeid med Arbeiderpa­rtiet gi langt flere og bedre resultater.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway