Agderposten

– Vi er sterkere enn noensinne

Grane dro til slutt i land seieren borte over Pors etter en thrillerav­slutning. Ingunn Håkedal melder om full overtennin­g i bussen hjem.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no HÅNDBALL

Grane lå under så godt som hele kampen, men etter en superavslu­tning vant Grane 22–20 i 2. divisjonso­ppgjøret.

– Det var en sliteseier. En veldig gøy seier, og en kamp som inneholdt absolutt alt. Mye bom, mye bra spill, bra forsvarssp­ill. Kjempegøy, melder Håkedal fra bussen på vei hjem.

Håkedal er en av kun fire Grane-spillere som tegnet seg på scoringsli­sta mot Pors.

Med to minutter igjen på klokka utlignet seksmålssc­orer Sascha Juul til 20–20.

I det påfølgende angrepet bommet Pors stygt, og Grane kunne dermed ta over med ett minutt igjen.

I løpet av de siste 60 sekundene scoret Siri Aaserud og Ingrid Vehusheia for Grane – og avgjorde med det kampen.

Grane-jentene står dermed fortsatt med full pott etter tre kamper i serien.

– Ville det lille ekstra

– Veldig moro. Jentene ville det lille ekstra som må til for å vinne håndballka­mper. De turte og de ville, selv om de ikke er på sitt beste i dag. Men vi har en kaptein i Siri (Aaserud) og Ingunn (Håkedal) som virkelig står frem i dag. Det er egentlig bare de to som får sånn ordentlig god karakter etter denne kampen, forteller Grane-trener Paul Gundersen.

– Jentene er helt i hundre her. Nå skal jeg spandere burgere på dem, så er det trening igjen i morgen, legger Gundersen til.

Håkedal bekrefter den gode stemningen.

– Nå er det full overtennin­g i bussen, sier hun og ler.

Tabelltopp

Med seieren ligger Grane på tabelltopp­en.

– Det er der vi skal vaere. Men vi skal ikke bli høye på oss selv, det er en lang vei å gå. Men stemningen i laget er kjempefin. Vi står sammen som et lag, og er sterkere enn noensinne før. Også de på benken gjør en formidabel jobb og heier oss frem for hvert mål og hver takling ute på banen, forteller Håkedal.

– Det var ikke så mange som presterte på maks, men som allikevel var med å bidra på sin måte, sier Grane-trener Paul Gundersen etter kampen.

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN, VARDEN ?? VILL JUBEL: Det ble store jubelscene­r i Grane-leiren etter at de til slutt stakk av med seieren borte mot Pors.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN, VARDEN VILL JUBEL: Det ble store jubelscene­r i Grane-leiren etter at de til slutt stakk av med seieren borte mot Pors.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway