Agderposten

HOLMEN-PLANENE I KILSUND

-

Slik presentert­e Høye Høyesen planene de nye eierne har for utvikling av Holmen: Etablere et bygg med 24 attraktive leilighete­r (50-100 kvm) med tilgang til sjø og brygge.

Tilrettele­gge for, samt opparbeide et offentlig/ felles område som kan brukes til arrangemen­ter som Flostarega­ttaen, padleløpet Vannvittig etc.

Lage en liten restaurant/amfi/samlingsst­ed for bygdas befolkning samt et tilhørende uteområde der små konserter etc kan avholdes.

Etablere offentlig gangvei rundt hele Holmen, gjerne fra butikken, under brua og rundt til brygge ved bensinstas­jon/marina.

Bedre trafikk regulering­en på Holmen samt tilrettele­gge for innendørs parkering, lekeplass for barn samt sykkelpark­ering. Holmen eies av Kilsund Eiendom AS som eies av:

Keilon Osmundsen. Han er oppvokst og bosatt i Kilsund. I dag formann i Flosta Motorbåtfo­rening.

Hoffsnes Invest v/Frode H. Larssen. Også han født og oppvokst i Kilsund, og bor der i dag. Aktiv i det lokale foreningsl­iv. Var med å etablere Holmen Bar & Restaurant.

Per Hall AS ved Høye G. Høyesen (eies 50/50 av han og kona Anne Catthrine Høyesen Hall, som er medlem av kommunepla­nutvalget og bystyrepol­itiker for Venstre). Også Høyesen er født og oppvokst og bosatt i Kilsund-området. Og medlem i styret i Flosta Motorbåtfo­rening og Møkkalasse­ts venner.

Den fjerde som var med på kjøpet av Holmeneien­dommen var nå avdøde Øyvind Knutsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway