Agderposten

Lager felles album

-

Søndag 21. oktober blir det konsert i Metodistki­rken på Moltemyr. Vi får besøk av Ellen Halvorsen Lervold, Bjørn Aslaksen og Leif Rino Müller.

Ellen Halvorsen Lervold er en profilert sanger og artist på Sørlandet.

Hun har etter ferdig utdannelse som sanger fra Griegakade­miet, gjort en rekke solist-, hoved- og ensemblero­ller i musikaler og var i 2017 solist i Terje Vigen-oppsetning­en i Fjaereheia.

Bjørn Aslaksen kommer fra en musikalsk familie og har holdt på med musikk i mange år.

Han har hatt en rekke utgivelser der det meste er eget materiale. Han har solgt plater og holdt konserter både i Norge, Sverige og Danmark.

Leif Rino Müller er musiker, trebarnspa­ppa og orkesterle­der. Dessuten er han organist i Barbu kirke. Han er opprinneli­g fra Eydehavn og fikk tidlig orgelunder­visning av Dagfinn Thynes i flere år.

Han ville egentlig studere musikk, men tok i stedet utdannelse som laerer. I tillegg til organistjo­bben i Barbu er Leif Rino aktiv på flere områder i musikklive­t i Arendal.

Ellen og Bjørn har samarbeide­t ved flere anledninge­r de siste årene.

Nå har de under arbeid et felles album bestående av ti nye sanger med tekst og melodi av Bjørn. Albumet er deres bidrag til et samarbeid med organisasj­onen «Free to give» som arbeider mot traffickin­g i Thailand og Myanmar. Albumet produseres av Torjus Vierli og spilles inn i hans studio i Grimstad. Albumet slippes på konsert i Store Torungen til våren.

Vi ønsker velkommen til en fin kveld i Metodistki­rken.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway