Agderposten

BURSDAGER

-

Hipp hipp hurra for verdens beste gulljente, Linnea B. Gustavsen, som fylte 10 år 30 september! Vi er uendelig glad i deg og stolt av deg. Du er snill, omtenksom, raus, kjaerlig, oppmerksom, sta og morsom. Vi digger deg og elsker deg! Klemmer fra Mathias, Adrian, pappa og mamma.

Kjaere Lina! Gratulerer så mye med overstått bursdag. Tenk at du er blitt 10 år. Vi er superduper glad i deg. Takk for at du er du! Klemmer fra Mia, Sofus, Dikki, mor, Gunleik, onkel og tante!

Gratulerer så masse med 12-årsdagen din, John-Arild. Masse klemmer og koser fra hele familen din. Elsker deg!

Gratulerer så masse til den snille, supre og flotte fotballjen­ta vår Kaja Isabelle Moe Evensen, som feirer tosifret tall på bursdagska­ka si den 16. oktober! Tenk, 10 år allerede! Lillebror Kasper og mamma og pappa gir gromjenta si lassevis med knusklemme­r, det kommer en diger haug med klemmer og gratulasjo­ner fra farmor og farfar, tanter og onkler + fetter og kusiner også!

Vår meget gode kamerat Olav Georg JaksholtNo­kevje fyller 14 år den 16. oktober. Vi gratulerer så mye. Bergliot og John Gustav. Gratulerer med dagen den 16. Okt, kjaere Philip van den Beld. Nå er du blitt 12 år. Håper du får en gøy feiring og at du vinner fotballkam­pen i kveld. Bursdagskl­em fra Morfar og Toril.

Hipp hurra for vår fine Andreas Dalsmo Gløckner som blir 9 år 16. oktober. Du er en herlig gutt som vi er veldig glad i. Store og gode klemmer fra Filip, Mathias, mamma, pappa og Chilli-pus.

Idag fyller godjenta vår, Amalie Normann Omland, 5 år! Gratulerer så masse med dagen din lille venn! Vi er veldig glad i deg. Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og pus. Gratulerer så mye med 18-årsdagen jenta vår Lindy Marlene

Åsen. Ønsker deg en super dag og ser frem til å feire deg. Vi er stolte av deg og veldig glad i deg. Mange klemmer fra mamma, Ronny, Elise Michelle, Amalie, Robin, Aron og Madeleine. Gratulerer så mye med dagen til jenta vår, Elise Michelle Terjesen, som fyller 14 år i dag. Vi ønsker deg en super dag og ser frem til å feire deg. Vi er stolte av deg og veldig glad i deg. Mange klemmer fra mamma, Ronny, Lindy Marlene, Amalie, Robin, Aron og Madeleine.

Gratulerer storebror Øyvind Stiansen, 67 år og supersprek! Klem fra Bjørg.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway