Agderposten

Listhaug i halsen er en dårlig drivkraft

- John Aage Johnsen.

Det er nok svaert mange som er overrasket over Hareidets snuoperasj­on og det løpet han kjører i den forbindels­e.Det er tydeligvis noe han setter prestisje i å vinne fram med.Man kan spørre seg om det er en god måte å gjøre det på slik han gjør.Hadde det ikke vaert mer ryddig å framlagt det for evt landsstyre før en går så sterkt ut?

Man kan også tenke som så at det er FrP som driver han til dette løpet.Virker som han har Listhaug helt i halsen,det er ihvertfall en dårlig drivkraft.

Mye tyder på at vi går mot et regjerings­skifte,med det syn som Hareide har. KrF-ere jeg har snakket med mener FrP ikke holder ord,blant annet med bompenger lovnaden. At veibygging­en har fått enorm fart likeså jernbane og etterslep av veier ,blir helt overskygge­t av bompengene.S elv om andelen i sum har gått ned,er fortsatt det store minuset der,høres det ut til. Vi har da ikke glemt da Stoltenber­g regjeringe­n lovte fulle svømmebass­eng,det var jo mindre vann i de da han gikk av.Veibygging gikk på lavgir,lite til vedlikehol­d av veier og jernbane. Også varm mat til skolebarn ble lovet,som selvsagt ikke kom. Dette var med en flertallsr­egjering.

Kjaere KrF ,tenk dere vel om nå,og la irritasjon­en mot Listhaug ligge.Det kler dere faktisk ikke.Flere stemte på dere taktisk ved siste valg,nå slipper de kanskje å tenke på det neste gang. Hvordan KrF skal få dette til å gå ihop med Sv ,er ikke lett å skjønne! Kan ihvertfall ikke vente drahjelp fra de regjerings­partier han kaster.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway