Agderposten

Lastebil fylt lenge før tiden

- Med hilsen og takk for Agder Telemark aksjonen, Brit Uhr Svenningse­n

TAKKNEMLIG­E: – Så har vi klart det igjen! Fortere enn antatt! Vi håpet på å få fylt en trailer til jul, men den ble allerede sendt på tirsdag! Fantastisk mange trofaste og nye givere som har gjort dette mulig! Vi sender likevel det vi har til jul og da i samarbeid med Open Heart til Ukraina.

Så vi er takknemlig for alt vi kan sende i desember også! Så vi holder som vanlig oppe hver tirsdagskv­eld på Rise.

Denne lasten gikk til «Hjelp til Russland», som drives av ildsjelen Steinar Harila. De har bygget barnelands­by, barnehjem, eldrehjem, hjem for rusmisbruk­ere og hjem for trengende familier som kan komme til senteret å få hjelp. Arbeidet drives i Vyborg og St. Petersburg. Mange har vaert med og sett det fantastisk­e arbeidet som drives av Hjelpe til Russland. Vi tenker ikke over at de trenger hjelp i Russland, men der er mye nød og stor fattigdom.

Hvem vet f.eks. at 13 mill. bor uten varmt vann og 1,5 millioner mennesker bor uten strøm? 7,6 millioner har bare vedovn og mange har ikke råd til å varme hust hver dag. Bare for å nevne noe. Vi er så takknemlig­e for å kunne gjøre en forskjell i en vanskelig hverdag, og det er takket vaere alle dere som hjelper oss å hjelpe!

Så fra oss og Steinar Harila, tusen hjertelig takk for alle gode hjerter! Spesielt må to ildsjeler nevnes, Grethe Kristensen og Anna Johannesse­n som henholdsvi­s strikker og syr de lekreste plagg og dukkegarde­rober! Det er et fantastisk arbeid, så hjertelig takk til dere to! Ellers må vi all ydmykhet takke for alle dødsbo dere betror oss! Så godt at andre kan bruke det vi ikke har bruk for lenger! Det blir godt ivaretatt både her og i mottakerla­nd.

Ellers takker vi NMS og Proflex for fruktbart samarbeid! Så håper vi å se mange av dere framover!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway