Agderposten

BURSDAGER

-

Hipp hurra for godjenta våres, Frida Johnsen, som blir 3 år i dag! Klem fra mamma, pappa og pus.

Knusekos fra farmor og farfar til Nora Saxe som fyller 7 år i dag. Du er en sprudlende godjente som vi gleder oss til å feire!

Vi gratulerer vårt kjaere barnebarn, Ludvig Jomaas i Tønsberg, med 10-årsdagen 17. oktober! Du er en god gutt, full av energi og mot, og du satser stort i flere idretter! Det er alltid spennende å vaere sammen med deg! Vi ønsker deg et hyggelig selskap! Ti varme klemmer fra farfar og farmor i Arendal.

Sofie Jomaas Sollid fyller 10 år onsdag 17. okt. Hipp hurra for vår snille, omtenksomm­e og sprudlende bursdagsje­nte! Store klemmer fra mamma, pappa, Marcus, Louise og Lilly.

Gratulerer med dagen, Ulrik! Du er en super gutt som vi alle setter pris på. Kos deg på dagen din! Hilsen Ailo, mamma og pappa.

Gratulerer med 5-årsdagen, Ailo! Du er en skikkelig gledesspre­der. Håper du får en toppers dag! Hilsen Ulrik, mamma og

Endelig 5 år! Vi gratuler deg med dagen, Ailo. Hilsen mormor og morfar.

Hurra for Ulrik som blir 7 år i dag. Mormor og morfar gratulerer.

Verdens herligste gutt, Sebastian Engemyr Bringsverd, har bursdag. Du er bare så kul, morsom og snill. Vi digger deg virkelig. Klemmer fra Mamma, Pappa, Celine, Annika og Besteforel­dre i Lillesand og Grimstad.

Gratulerer så mye med 7 års dagen din idag, Victoria Skogvang. Du lyser opp hverdagen vår, og dine klemmer er så gode. Vi er så utrolig glad i deg Victoria. Klem fra mamma, pappa, Kevin, Lillian og miriam.

Gratulerer så mye med 3-årsdagen din Emma! Stor klem fra mamma.

Verdens herligste skatt, Sebastian Engemyr Bringsverd, fyller 7 år onsdag 17 okt. Du er så kul, morsom og snill. Vi rett og slett digger deg. Klemmer fra mamma, pappa, Celine, Annika og besteforel­drene i Lillesand og Grimstad.

 ??  ?? pappa.
pappa.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway