Agderposten

Feiret ny kontrakt med seier

En meget god Kristijan Jurisic bidro sterkt til å sende ØIF Arendal til semifinale i cupen. Drammen ble slått 33-24.

- HÅNDBALL

Øif Arendal kom også best i gang med kampen, og det var Eirik Heia Pedersen som åpnet ballet for hjemmelage­t. Han ordnet 1-0-målet.

Og de røde og svarte kjørte til tider over gjestene fra Drammen, med god hjelp fra en solid Kristijan Jurisic bakerst.

Han vartet opp med hele åtte redninger før pause, og nesten 50% på redningsst­atistikken.

Lindboe herjet

Fremover i banen var det André Lindboe som styrte mye av showet, og scoret fem mål før pause.

Josip Vidovic var også farlig foran mål og noterte seg for fire nettkjenni­nger.

Med tre så sentrale spillere på banen og i form gikk ØIF Arendal til pause med 16-10-ledelse. Hjemmelage­t hadde ledelsen gjennom hele omgangen, og Drammen og trener Kristian Kjelling brukte to av sine tre time-out allerede før det var spilt 25 minutter av den første omgangen.

Jurisic god

Og sisteskans­e Jurisic fortsatte andre omgang akkurat der han slapp, og vartet opp med tre redninger på rad i løpet av to minutter etter pause.

Samtidig utnyttet ØIF redningene til å øke ledelsen til 18-10 etter like mange minutter spilt.

Nå naermest stengte Jurisic buret med fem redninger og kun en baklengs de første seks minuttene av andre omgang, slapp ØIF å få Drammen opp i ryggen.

Utover i omgangen ble det til tider full fyr i Sør Amfi, spesielt etter at Eirik Heia Pedersen fikk en to-minutter, mens hele Sør Amfi mente det var ham som skulle ha frikastet.

Dro ifra

Nå hang Drammen bak med fire og fem mål, og lagene fulgte hverandre mer eller mindre mål for mål.

Med fem minutter igjen å spille ledet ØIF derimot 26-23.

Like etter vartet Jurisic opp med sin redning nummer 19 for dagen, samtidig som han selv satte inn 30-24 til ØIF med drøye to minutter igjen av kampen.

ØIF vant til slutt 33-24.