Agderposten

Passet ikke denne gjengen inn på Instagram, når Hove camping nå skal bli «glam»?

-

▶ "Driften ved Hove camping er kommet til et veiskille». Tirsdag morgen tikket det inn en pressemeld­ing til Agderposte­ns redaksjon. Den inneholdt spennende nyheter om Arendals eneste store campingpla­ss på Hove.

▶ Kort fortalt skal den nåvaerende camping bli ny. Planene er spennende og navnet er nytt. «Canvas Hove». Det skal bli restaurant, tretopp hotell, designhytt­er, glamorøs camping, beach club og treningsse­nter. Målet når høyt forbi tretoppene og litt til: «Canvas Hove» skal bli Norges foretrukne destinasjo­n for sjønaere aktivitete­r og opplevelse­r, for å sitere pressemeld­ingen.

▶ Bak prosjektet står blant annet Jan Fasting og Vebjørn Haugerud, med lang erfaring i å drive Canvas hotell i Telemark.

▶ Det lokkes med at nye Hove skal bli en visuell godtepose for dem som liker å legge ut bilder på sosiale medier. Men så var det dette med «glampingen» da. For dem som har hatt campingvog­ner og bobiler på Hove i årevis, sitter igjen med en opplevelse av at de ikke passer inn på Instagram-bildene. De får ikke fornyet leiekontra­ktene sine og mange opplever at de er blitt dolket i ryggen. Spesielt reager de på at de først fikk vite at leiekontra­ktene var oppsagt, noen timer før det ble innkalt til pressekonf­eranse.

▶ Agderposte­n heier på de nye planene. Landsdelen trenger nye arbeidspla­sser. Det ligger penger og mer økonomi i reiseliv. Vi tror også potensiale­t er stort for å lokke enda flere reisende til landsdelen vår. I dag er det altfor mange tyskere som setter bobilkurs mot Vestlandet når de går i land på ferjekaia i Kristiansa­nd.

▶ Men selv om planene er flotte, og muligheten­e for nye arbeidspla­sser og fortjenest­er er gode,, er det viktig å huske på at tirsdagens pressekonf­eranse ikke var godt nytt for dem som har skapt sine ferieminne­r på Hove lenge før Facebook og Instagram. De hadde fortjent å få beskjeden på en annen måte.

 ?? Foto: Elisabeth Grosvold ?? MISTER CAMPINGPLA­SSEN: Nå er det slutt for dem som har hatt sine faste campingpla­sser på Hove.
Foto: Elisabeth Grosvold MISTER CAMPINGPLA­SSEN: Nå er det slutt for dem som har hatt sine faste campingpla­sser på Hove.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway