Agderposten

Sør Bolig ikke enig i kravet

Ikke overrasken­de er Sør Bolig ikke enig i beboernes krav om 5,2 millioner kroner i erstatning og vederlag.

-

– Beboerne krever 5,2 millioner kroner av dere, men har ikke fått svar, selv om de satte en svarfrist 1. oktober. Hvordan stiller Sør Bolig seg til kravet, daglig leder Remy Diederiks?

– Vi vil i disse dager svare sameiet på deres fremsatte krav, men nevner at flere av kravene allerede er kommentert tidligere i prosessen. Helt kort vil vi likevel si at vi ikke er enig i kravet, men ønsker ikke å prosedere denne saken i pressen, men forhåpentl­ig gjennom en konstrukti­v dialog med sameiets advokat.

– Via advokat melder dere tilbake til kommunen at den ikke har hjemmel til å pålegge en ny uavhengig kontroll i Kallandshe­ia. Hvorfor er dere ikke villige til å bidra til en slik kontroll, og få en objektiv vurdering av de påklagede forholdene som også Sameiet Kallandshe­ia kan ha tillit til?

– Generelt er å si at en ikke kan forlange en ny kontroll bare fordi en er misfornøyd med allerede utført kontroll. Saerlig gjelder dette hvor det ikke er nevnt hva som eventuelt er galt med kontrollen – foruten at en er misfornøyd med dens konklusjon, sier daglig leder Remy Diederiks.

Han legger til at de ikke deler den oppfatning­en at det meste har sviktet i Kallandshe­ia, men selvfølgel­ig ønsker Sør Bolig at boligkjøpe­rne er fornøyde, og han fremholder at det er de aller fleste av dem.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? VANN I PARKERINGS­KJELLER: Ved nedbør samler det seg vann i parkerings­kjelleren i Kallandshe­ia B5.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD VANN I PARKERINGS­KJELLER: Ved nedbør samler det seg vann i parkerings­kjelleren i Kallandshe­ia B5.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway