Agderposten

Hvordan ser Arendal-st

En håndfull av dagens Arendalspi­llere står uten kontrakt etter sesongen. – Skal du vaere med, må du bidra, er trener Steinar Pedersens klare beskjed til spillerne.

- Øystein Bjerkestra­nd oystein.bjerkestra­nd@agderposte­n.no

Etter flere tap på rad røk opprykksmu­ligheten for Arendal Fotball. Det er heller ikke noen fare med tanke på nedrykk. For mange føles derfor de siste kampene omtrent som formalitet­er.

Slik er det ikke for vinnerskal­len Steinar Pedersen, men etter lørdagens 3-4-tap mot Fløy erkjenner at de allerede er i gang med planleggin­gen av neste års Arendal-stall.

– Vi holder på. Det er noen på utgående kontrakt, men vi har begynt logistikke­n. Det er ting som kommer til å intensiver­es de neste ukene. Nå er det først én uke igjen med trening før den siste kampen mot Kjelsås. Deretter blir det tre-fire dager hvor vi skal jobbe med samtaler og en del prosesser som definerer hvor vi skal framover, sier Pedersen.

Ønsker ikke å kommentere

– Var det noen som spilte sin siste kamp på Norac stadion med Arendal-drakt mot Fløy?

– Det har jeg ingen kommentar til.

– Men har du fått signaler på at noen gir seg eller ønsker andre utfordring­er?

– Nei, det har jeg ikke. Jeg er opptatt av å ha med de spillerne som ønsker å bidra til at det brenner en litt sterkere flamme i 2019 enn det vi så mot Fløy. Spillere som står opp for laget i en litt tøff periode.

Stolthet

Agderposte­n vet at enkelte spillere teller på knappene når det gjelder 2019-sesongen, og trolig vil det skje store utskiftnin­ger foran kommende sesong.

Arendal-treneren er tydelig på hvilke egenskaper han kikker etter når får en hel vinter på å forme Arendal-stallen.

– Det handler om stolthet, mentalitet og karakter. Det handler om kulturen vi skal skape i framtida. Skal du vaere med på det, må du bidra, fastslår han.

Etter det Agderposte­n kjenner til står et tosifret antall spillere uten kontrakt i 2019. Blant annet er det ingen av målvaktene som har bundet seg til klubben neste sesong. ▶ Tilskuere: 387 Mål: 1-0 Pape Pate Diouf (8), 1-1 Nils Petter Andersen (13), 1-2 Magnus Hallandvik (39), 1-3 Fabian Ness (selvmål, 45+3), 2-3 Ness (49), 2-4 Andersen (64), 3-4 Stian Rokås Michalsen (72). Gule kort: Arendal: Adi Markovic, Sune Kiilerich, Dejan Corovic og Diouf

Fløy: Andreas Hoppesetad, Mikael Ugland og Dardan Dreshaj

 ??  ?? 2019-STALLEN: Jobben med å forme 2019-stallen starter for alvor etter sesongens
2019-STALLEN: Jobben med å forme 2019-stallen starter for alvor etter sesongens

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway