Agderposten

– Det sitter i topplokket

Steinar Pedersen ga spillerne klar beskjed om hva han synes om 3-4-tapet mot Fløy lørdag.

- Øystein Bjerkestra­nd

Kristiansa­nderen var alt annet enn fornøyd med det spillerne viste i sesongens siste hjemmekamp på Norac stadion. Agderposte­n måtte vente i nesten en halvtime før Pedersen slapp spillerne ut fra garderoben.

– Jeg er drit misfornøyd.

– Kan du utdype?

– Det handler om måten vi taper på. Måten vi taper denne kampen på er ikke noe vår gruppe skal vaere bekjent av, fastslår treneren overfor Agderposte­n.

– Blir det «hårføner» eller har du en roligere tilnaermin­g i garderoben?

– Det som skjer i garderoben, blir i garderoben. De fikk klar beskjed om hva jeg mente om første omgang i pausen, og fikk det samme etter kamp. Fotballkam­per blir fort historie, så vi får ikke gjort noe med resultatet. Men vi kan definitivt gjøre noe med hvordan vi ser ut i framtiden.

Startet bra

Steinar Pedersen hadde nettopp sett sine elever tape 3–4 mot nedrykkstr­uede Fløy. Men det startet svaert lovende for vertene. Allerede etter fem minutter scoret Pape Pate Diouf etter flott forspill av Adi Markovic og Balal Arezou.

Men bare noen få minutter senere utlignet Fløy ved tidligere Jerv-stopper Nils Petter Andersen. Etter målet endre kampen helt karakter og Fløy scoret to mål og kunne gå i garderoben med 3-1-ledelse.

– Vi klapper litt sammen når vi slipper inn. Etter ti fantastisk­e minutter er det akkurat som alt bare forsvinner. For meg sier det litt om det som sitter i topplokket, sier Pedersen og setter fingeren til tinningen.

Faste situasjone­r

I andre omgang var det tydelig at Pedersen hadde gitt beskjed om hvor skapet skulle stå, for Arendal-spillerne viste en helt annen intensitet og spillegled­e. På løpende bånd skapte de sjanser i starten av omgangen, og fikk tidlig betalt da Fabian Ness stanget inn redusering­en.

Arendal fortsatte presset, men i stedet for utligning var det Fløy som økte ledelsen på corner. Nok en gang var Nils Petter Andersen som var sist på ballen.

– Det er fire faste situasjone­r. Det handler om aergjerrig­het og stolthet, forklarer Pedersen.

Fire strake tap

Et drøyt kvarter før slutt reduserte Arendal på nytt ved Stian Michalsen.

Dermed ble det noen heseblesen­de minutter mot slutten, men Fløy red av stormen og tre usedvanlig viktige poeng. For Arendal er tapsrekken utvidet til fire.

 ??  ?? KORT: Markovic fikk gult kort i denne situasjone­n.
KORT: Markovic fikk gult kort i denne situasjone­n.
 ??  ?? MISFORNØYD: Steinar Pedersen etterlyste stolthet.
MISFORNØYD: Steinar Pedersen etterlyste stolthet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway