Agderposten

– Ikke sultne nok på viktige poeng

Aram Khalili stoppet sin egen måltørke med et herlig volleytref­f, men Kongsvinge­r avgjorde på overtid. – Vi var ikke sultne nok. Nå må vi se oss i speilet, mener Jervs toppscorer etter 1-2tapet.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

I praksis synes sesongen å vaere over for Jerv, selv om det skiller fem poeng fra både opprykkskv­alifiserin­g og nedrykkskv­alifiserin­g når det gjenstår seks poeng å spille om i årets 1. divisjon.

– Skal jobbe knallhardt

– Vi skal vaere profesjone­lle, gjøre det beste ut av det og vinne de siste kampene. Men vi må tenke neste år allerede. Selv må jeg bare ruste meg for neste sesong. Den jobben starter fra og med kommende uke. Jeg skal jobbe knallhardt for å bli enda bedre trent og mer fokusert. Alle må se seg i speilet og tenke hva vi gjør neste gang vi kommer i en slik situasjon, sier Aram Khalili til Agderposte­n og tenker på at Jerv ikke maktet å vinne nøkkelkamp­en som kunne ha koblet laget på i playoffkam­pen for alvor.

Khalili hadde ikke scoret på naer tre måneder da han utliknet etter 51 minutter.

En svak klarering fikk en fin bue slik at Khalili kunne klargjøre et volleytref­f.

Ballen snek seg inn ved lengste stolpe.

– Jeg traff veldig godt og det var deilig å score mål, men nå sitter jeg igjen med en uggen følelse. Dette var en match vi måtte vinne vaere topp seks. Man er skuffet og mest bitter over at vi ikke var sultne nok på å ta disse viktige poengene. Hvis man vil nok, så hadde vi vunnet. Vi vet det er tette og jevne kamper i denne ligaen. Vi vet hva vi det handler om, og da skal man ta disse poengene, mente Khalili.

Isbad og nåler

Angriperen måtte byttes ut etter 73 minutter.

Det tok cirka 50 minutter fra kampslutt til Agderposte­n fikk ham i tale utenfor Jerv-garderoben. Da hadde 29-åringen tatt isbad og fått nåler i kroppen for å dempe skadeomfan­get.

– Jeg har fått en reaksjon i leggen som følge av mye skifte mellom kunstgress og gress. Jeg må se an utover uka om det er en strekk, sa Khalil som tidvis har vaert skadeplage­t i debutseson­gen for Jerv.

Han har lovet minst ti mål i løpet av sesongen.

Det mangler han to scoringer på.

– Jeg går for ti og flere, sier Khalili optimistis­k tross den nye skaden.

Jerv-trener Arne Sandstø er ikke enig med Khalili om at spillerne ikke var sultne nok mot KIL.

Sist høst hadde vi for mange sutretryne­r på laget. Nå har vi en gjeng som er steike forbannet over at vi ikke klarer å ta ut det siste lille for å vinne denne viktige kampen for oss. Kulturen og trykket i gruppen er mye bedre i år enn i fjor. Ingen kan frata dem jobbingen og viljen til å vinne. Og så handler det om å bli bedre på de ytterst små detaljene som gjør at det bikker vår vei, mener Sandstø.

 ??  ?? OVERTIDSSE­IER: Jerv-spillerne fortviler, mens Kongsvinge­r jubler for en saerdeles viktig seier som sendte laget opp på 5. plass (playoff) når det gjenstår to runder i 1. divisjon.
OVERTIDSSE­IER: Jerv-spillerne fortviler, mens Kongsvinge­r jubler for en saerdeles viktig seier som sendte laget opp på 5. plass (playoff) når det gjenstår to runder i 1. divisjon.
 ??  ?? SCORING OG SKADE: Aram Khalili laget sitt åttende seriemål, men ble tvunget til å gå ut med skade i leggen.
SCORING OG SKADE: Aram Khalili laget sitt åttende seriemål, men ble tvunget til å gå ut med skade i leggen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway