Agderposten

Stem frem din ildsjelvin­ner

Amazon raknet og røk 4-5 mot Fløya på Levermyr. Etter nesten 10.000 stemmer er det klart at Åse Mortensen (Arendal og Grimstad Rideklubb) og Jon Skarli (Dølemo IL / Arendal Skøiteklub) er klar for finalen av Årets Ildsjel.

- Øystein Bjerkestra­nd oybj@agderposte­n.no

Amazon ledet 2-1 før gjestene slo brutalt tilbake med fire strake mål.

To redusering­er ga håp, men ingen Amazon-poeng.

– En ganske spesiell kamp. Vi gjorde en sterk 1. omgang. Men 2. omgang var en annen historie. Vi må vaere mer fokuserte som lag når vi forsvarer oss, sier Amazon-kapteinen Isabella Hayes som scoret sitt åttende og niende seriemål i år etter å ha slitt med skade i høst.

– Vi kan i beste fall bli nummer fem som vil vaere akseptabel­t, mener Hayes hos tabellsjue­ren i 1. divisjon. Det ble utrolig jevnt om finaleplas­sene – spesielt om andreplass­en.

For det ble en ganske klar vinner, uten at Agderposte­n ønsker å avsløre hvem det var.

Vi kan imidlertid si at det skilte under 500 stemmer fra 2.- til 5.-plass. Det totale antall stemmer har for øvrig også overgått de tre foregående årene med god margin.

Ny avstemming

Men de tallene er historie. Nå er det finaleduel­len mellom Åse Mortensen og Jon Skarli som gjelder.

Avgi din stemme i boksen på nettsaken om de to finalisten­e:

http://www.agderposte­n.no/ sport/stemmereko­rd-sendtejon-og-ase-til-finalen-na-trenger-de-din-hjelp-1.2516368 Mortensen var sist helg opptatt med innendørs-NM på hjemmebane - ett av 27 stevner på AGR i 2018.

Fem ble til to

Skarli gjør på sin side de siste forberedel­sene på kunstisban­en på Myra før isen forhåpentl­ig kommer på plass i månedsskif­tet dersom vaergudene står ham bi.

Da blir det jobbing dag og natt, foruten en og annen lur på sofaen på kontoret.

De øvrige kandidaten­e var Dagfinn Birkenes, Erik Ose og Svein Erik Andersen.

Du kan bla i tidligere papirutgav­er eller sjekke ut våre nettsaker om alt arbeidet disse ildsjelene har lagt ned i løpet av de siste 50 årene.

Avstemming­en i finalen varer helt fram til Idrettsgal­la Sør går av stabelen lørdag i Sparebanke­n Sør Amfi i Arendal lørdag 3. november.

Man kan stemme én gang pr. enhet hver dag. Det betyr at du kan gi din favoritt en stemme både fra PC, mobil og nettbrett hver dag fram til lørdag.

Vinneren blir offentligg­jort som en av de viktigste prisene under gallaen.

Tolv priser skal deles ut totalt.

 ??  ?? FINALISTER: Jon Skarli og Åse Mortensen kjemper om å bli årets ildsjel i Aust-Agder.
FINALISTER: Jon Skarli og Åse Mortensen kjemper om å bli årets ildsjel i Aust-Agder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway