Agderposten

BURSDAGER

-

Godjenta våres Lilly fyller 2 år den 1. november. Du er den største glede, og vi ønsker deg verdens beste bursdag med kake, sang og dans! Kjaerleik fra lillebror Henry, papi og mami, og Mjau (lekedokka).

Kjaere lille Vegard, du vokser og gror! Ja nå er du faktisk stor! Du fyller 5 år i dag, 1. november - hipp, hipp hurra! I båten er du den fineste matros, i vannet den sprelske fisk og på veien må vi passe oss når du kommer i full fart på sykkel. Du er høyt og lavt og ingenting hindrer deg… du er «levende», rask og nysgjerrig. Vi setter så stor pris på deg, og ikke minst de fantastisk­e kosene du gir oss med verdens største selvfølgel­ighet og varme smil. Heia Vegard Wang Karlsen på Hisøya! Nå ønsker vi deg en veldig fin bursdag i dag, og vi gleder oss til å feire deg til søndag. Beste hilsen fra Emilie, Jonas, tante Ellen og onkel Johnny, mormor og Tor (morfar).

Vi gratulerer vår flotte Oscar med 9-årsdagen i dag. Du er en fantastisk snill og god gutt som vi er veldig stolte av. Varme gratulasjo­nsklemmer fra lillesøste­r Elsa, mamma, pappa og mormor.

Hipp hurra for vår omtenksomm­e og morsomme gutt, Sander-Emil S. Dale, som er 7 år i dag. Vi er utrolig stolte og glade i deg. Kos deg masse. Klemmer fra pappa og Charlotte, mamma og Thomas, Elle og Eddi. Gratulerer så mye med 2 årsdagen til gulljenta vår Lilly. Gleder oss til å feire dagen sammen med deg! Stor bursdagskl­em fra Farmor og Farfar.

Vi vil gratulere vårt kjaere barnebarn, Vegard Wang Karlsen, som fyller 5 år i dag 1.11.18. Mange bursdagskl­emmer fra farmor og farfar.

Hundre tusen hipp hurra for Jakob Ravnåsen som er 10 år i dag! Du er gull og vi er så stolte av deg og så inderlig glad i deg! Hilsen fra pappa, mamma, Johannes og Tore Katt.

Hipp hurra for vår herlige Eira som fyller 5 år 1. november. Vi er utrolig glad i deg. Mange gode klemmer fra mamma, pappa, Alva, Hillevi og resten av familien.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway